Keukenschorten

Bereid jouw heerlijke avondmaal in stijl met de keukenschorten van Pip Studio! Een fleurig kookschort in jouw favoriete print? Dat wil je!

Pip Studio Keukenschorten voor de echte keukenprins(es)

Wanneer je aan het koken bent wil je ervoor zorgen dat niet alleen het eten er goed uit ziet maar jijzelf natuurlijk ook. Dit betekent geen vlekken op je kleding en deze voorkom je met een keukenschort. Nu zijn de keukenschorten van Pip Studio zo leuk dat het bijna net zo zonde is om deze vies te maken. Alle keukenschorten zijn gemaakt van 100% katoen en kan je wassen op maximaal 30 graden. Je bindt onze keukenschorten eenvoudig om met een handige striksluiting in de hals en zij. Een keukenschort is onmisbaar in de keuken en leuk om cadeau te doen!

Handig en stijlvol

Een keukenschort is natuurlijk handig om vlekkeloos te kunnen koken, maar het wordt nog leuker als deze een leuk dessin heeft. Bij Pip Studio ben je aan het juiste adres! Onze keukenschorten zijn verkrijgbaar in 3 verschillende dessins: Flower Festival: een rijk gedecoreerde print vol met prachtige bloemen en bladeren, Blushing Birds: een vrolijke print opgebouwd uit bloemen en vogels, en Jolie: dit blauwe keukenschort is versierd met unieke bomen, exotische bloemen en een reiger. Welk dessin kies jij?

Mix en match met bijpassende artikelen

Net als de rest van de Pip Studio collectie kan je jouw keukenschort overal bij laten matchen, denk aan een bijpassend servies, ander keukentextiel of porseleinen sets. Naast keuken/servies artikelen hebben wij ook leuke woonaccessoires. Kies een leuke vaas met een kleurrijk boeket tijdens een diner of gezellig flikkerende kaarsjes in één van onze kaarshouders.

 

Opzoek naar meer inspiratie in huis? Neem dan een kijkje op onze blogpagina.