Vinylbehang

Is jouw slaapkamer toe aan een make-over? Wees creatief en fleur de ruimte op met vinylbehang van Pip Studio. Voor welke kleur ga jij?

Pip Studio vinylbehang herken je aan bloemen prints en vrolijke kleuren. Helemaal fan onze baden en douchen collectie, Good evening? Dan is dit je geluksdag!

Good evening collectie

Onze mega populaire Good evening collectie is vertaald naar Pip Studio vinylbehang. Het behang is een echte eyecatcher en geeft de ruimte een nieuwe look. Het fleurige behang is voorzien van prachtige bloemen en tropische vogels. Laat je inspireren en verdwaal in de oriëntaalse muurschilderingen. Het behang is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en lijkt door de rijke structuur op stoffen behang. We hebben ervoor gezorgd dat er genoeg opties zijn qua kleuren zodat je eindeloos kunt mix & matchen.

Praktische informatie

Behangen met vinylbehang kan jij ook! Het behang is gemakkelijk op maat te snijden en je hebt geen behangtafel nodig. Met het vinylbehang van Pip Studio kan je gemakkelijk droog en schoon werken en je verwijdert het wanneer je wilt, door het gemakkelijk van de muur te trekken. Je houdt je nieuwe favoriete behang netjes door het af te nemen met een lichtvochtige doek. De rollen zijn 10 m lang en 0.52 cm breed, de patroonghoogte is 70 cm.

Tip! Toe aan een nieuw vinylbehang van Pip Studio maar de oude moet nog verwijderd worden? Verwijder eerst de bovenlaag, begin bij de naad en je trekt het naar beneden. De onderlaag maak je vochtig maken met water en zeep, laat dit goed intrekken. Vervolgens verwijder je de onderlaag met een plamuurmes.

Geïnspireerd om aan de slag te gaan? Bekijk het stappenplan hier.

Én dan nog een fijn weetje, we hebben 10% kassakorting op alle vinylbehang, veel shopplezier.