Tafellopers

Je maakt jouw gezellige tafelsetting compleet met de tafellopers van Pip Studio. Ontdek welke tafelloper het best past binnen jouw interieur.

Luxe dineren met een Tafelloper van Pip

Je servies wil je op de beste manier presenteren, geef je eettafel meer sfeer met een tafelloper. De tafelloper is een erg veelzijdig, mooi én praktisch stukje tafeltextiel. Tafellopers van Pip zorgen ervoor dat de eettafel en jouw keuken servies nog meer opvallen. Onze tafellopers zijn gemaakt van 100% katoen en hebben een afmeting van 50x150cm.

Vrolijke kleuren en prints

Meestal wordt de tafelloper alleen tevoorschijn gehaald bij een feestje maar met de designs van Pip Studio wil je de tafel elke dag feestelijk aankleden. De vrolijke dessins zijn allemaal uniek op hun eigen manier. De Flower Festival tafellopers fantasierijke rode en roze chintzbloemen met lichtblauwe en groene bladeren en zijn afgewerkt met een boogjes dessin aan de zijkanten. Blushing Birds is gedetailleerd met verschillende patronen, exotische bloemen en strepen aan de uiteindes.

Geniet tijdens het dineren is stijl

Bij een mooi gedekte tafel hoort niet alleen een tafelloper, vandaar dat onze tafellopers bijpassend zijn bij onze porseleinen collecties. Zo creëer jij een mooi geheel aan tafel tijdens een gezellig diner of borrel. Ook voor dagelijks gebruik zijn ze handig, tafellopers geven je tafel een verfraaide look en zorgen ervoor dat je tafel niet vies wordt zonder deze helemaal te bedekken. Zo hoef je jouw prachtige eettafel niet te verstoppen onder een heel kleed. Een tafelloper kan altijd!

 

Naast tafellopers en tafelkleden verkopen we ook ander mooi keukentextiel. Shop de collectie en maak je collectie af.