Vloerkleed Lopers

Maak van jouw huis een thuis met een vloerkleed loper van Pip Studio. De kleurrijke loper geeft direct sfeer aan de door jou gekozen ruimte. Voor welke loper ga jij?

Vloerkleed lopers van Pip Studio

Ben je op zoek naar een vloerkleed loper om de gang, trap of keuken in huis op te leuken? De vloerkleed collectie van Pip Studio is uitgebreid met prachtige vloerkleed lopers in bijvoorbeeld het Moon Delight dessin. Een praktische en elegante optie: een tapijt loper is namelijk de perfecte woonaccessoire voor een bestaande inrichting. 

Lopers voor elke ruimte

De lange, smalle, rechthoekige sfeermakers zijn perfect te gebruiken als keukenloper of gangloper om de hal of keuken te stijlen. Een vloerkleed loper geeft de ruimte meteen een hele nieuwe uitstraling. Pip Studio geeft met haar kleurige bloemen en zacht gekleurde ondergrond een eigentijdse en vintage twist aan je interieur. De vloerkleed lopers van Pip Studio hebben een afmeting van 280 x 80 cm. 

Een vloerkleed loper als vloerbeschermer

Bescherm je tapijt of houten vloer met een stijlvolle tapijt loper van Pip Studio. In tegenstelling tot een traditioneel vloerkleed, bedekken de vloerkleed lopers niet de hele vloer, maar nemen ze wel voldoende ruimte in om de overloop of gang te beschermen. De vloerkleed lopers van Pip Studio maken gegarandeerd een prachtige indruk zodra je voet zet in huis. De vloerkleed lopers van Pip Studio zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.  

Vloerkleed loper met een uniek design

De unieke designs van de vloerkleed lopers zijn geïnspireerd door antieke en traditionele vloerkleden. Pip Studio geeft met haar kleurige bloemen een zacht gekleurde ondergrond een eigentijdse en vintage twist aan je interieur. Het dessin van de Moon Delight by Pip lopers bestaat uit kleine bloemen die samen een rijk gelaagd motief vormen. 

Stijl je kamer met accessoires

Een vloerkleed loper maakt je kamer helemaal af. Geef je slaapkamer, woonkamer, keuken of eetkamer warmte en stijl deze met een vloerkleed loper van Pip Studio. Combineer een vloerkleed loper met andere woonaccessoires van Pip Studio. Voeg bijvoorbeeld een Pip Studio plaid of quilt toe om er een gezellige sfeer van te maken of match jouw vloerkleed loper met een bijpassend vloerkleed!