Ovenwanten

De ovenwanten van Pip Studio zijn niet alleen praktisch maar zien er ook nog eens super leuk uit! Welke ovenwant past het beste bij jou keukenschort?

Haal jouw versgebakken lekkernijen uit de oven met Pip Ovenwanten

Een ovenwant komt vaak goed van pas. Deze gebruik je wanneer je even snel een pizza in de oven hebt gegooid of je versgebakken brownies uit de oven wil halen. Ovenwanten helpen je handen te beschermen bij het oppakken van de hete schalen of pannen, zo haal je jouw gerechten snel en makkelijk uit de oven. Alle ovenwanten zijn inclusief een handig ophanglusje.

Verschillende soorten ovenwanten

Bij Pip Studio verkopen we verschillende soorten ovenwanten. Naast gewone ovenwanten hebben wij ook pannenlappen en dubbele ovenwanten in ons assortiment. De pannenlappen hebben aan de achterkant een makkelijk vakje om je hand in te schuiven voor een goede grip. Onze dubbele pannenlappen bevatten ook zo’n soort vakje aan de binnenkant. Doordat de dubbelenovenwanten extra lang zijn, pak je een grote ovenschaal met gemak uit de oven.

Betoverende dessins

Koken en bakken is leuk, maar het wordt nog leuker met mooie ovenwanten. Ons Flower Festival dessin is een rijk bloemendessin opgebouwd uit een variatie van fantasierijke rode en roze chintzbloemen met lichtblauwe en groene bladeren. De Flower Festival textielcollectie is verkrijgbaar in het donkerroze en blauw. Tijdens de feestdagen is Winter Wonderland het perfecte dessin, rijk gedecoreerd met kleurrijke bloemen, bladeren, vogeltjes en gouden fruitsoorten. Welke collectie kies jij?

 

Neem een kijkje bij onze overige items uit de tafel en keukentextiel collectie voor meer inspiratie en mooie combinaties. Bekijk hier.