Theedoeken

Mix & match jouw Pip tafelen servies met de kleurrijke theedoeken. Kies jij voor een losse theedoek of een complete theedoeken set?

Theedoeken van Pip Studio

We gebruiken ze dagelijks en je kan er geen genoeg van hebben liggen. Gelukkig hebben we een aantal leuke theedoeken in ons assortiment, alle met een vrolijk design en kleurtje. Die van ons zijn gemaakt van katoen en zijn bedoeld om je servies mee af te drogen. Door onze designs vallen de Pip Studio doeken ook nog eens goed op in de keuken.

Vrolijke kleuren en details

Onze theedoeken zijn niet alleen essentieel maar ook stijlvol in de keuken. Door gebruik te maken van leuke dessins en kleuren worden ze nog leuker om te gebruiken in de keuken. De Blushing Birds afdroogdoeken zijn rijk versierd met exotische bloemen, vlinders en vogels. De Jolie doeken zijn gedecoreerd met unieke bomen, bloemen en reigers. Fan van bloemen? Dan passen de Flower Festival theedoeken perfect bij jou in de keuken. Alle doeken bevatten een handig lusje om de doek gemakkelijk op te kunnen hangen.

Overig tafel en keuken textiel

Naast leuke theedoeken vind je bij Pip Studio ook ander keukentextiel zoals tafelkleden, tafellopers, ovenwanten en fleurige keukenschorten.  Zonder mooi keukentextiel is je keuken niet compleet! Combineer je keukentextiel met bijvoorbeeld een mooie porseleinen set of glazen. Met ons mooie keukentextiel kook je de sterren van de hemel.

 

Tip: Een theedoek is ook leuk om cadeau te doen. Toch opzoek naar wat anders? Neem dan een kijkje bij onze gift guide voor meer inspiratie.