Collecties

Op zoek naar het perfecte porseleinen servies? Bij Pip Studio vind je verschillende soorten collecties met unieke dessins en prachtige kleuren. Welke collectie kies jij?

Porselein van Pip Studio

Ons porselein servies is zo ontzettend uitgebreid dat je bijna kunt verdwalen in al onze collecties. Elke collectie is versierd met unieke prints en een eigen kleurpalet, waardoor er voor iedere keuken een match is. Van een elegant wit servies tot porselein met een vrolijke bloemenprint, bij Pip Studio vind je zeker een passend, mooi servies.

Gekleurd servies

Voor onze kleurliefhebbers is er veel te vinden. Neem ons prachtige Flower Festival servies, vrolijke kleurtjes en patronen vormen samen een speelse collectie. Hou je meer van een tropische sfeer? Dan is Jolie perfect voor jou! Het dessin van fauna, flora en ooievaars brengt een eerbetoon aan botanische tuinen. Je servieskast compleet maken? Bekijk dan ons Heritage servies voor een historisch verhaal.

Royal collecties

Onze Royal collecties zijn uniek op hun eigen manier. De collecties zijn zo gecreëerd dat ze altijd samen te mixen en matchen zijn. De Royal White collectie heeft een simpele sfeer met gouden details en onze Royal Multi collectie is verrijkt met kleurrijke bloemen en geometrische prints. De nieuwste toevoeging aan de Royal collectie is Royal Yerseke, met mooie dessins van vissen, kreeften en krabben.

Love Birds collecties

Love Birds is onze eerste collectie en hij is nog steeds enorm populair onder alle liefhebbers. Het handgeschilderde roodborstje speelt de hoofdrol. In combinatie met de gekrulde sierelementen is Love Birds servies een lust voor het oog en momenteel verkrijgbaar in rood-roze, blauw-khaki en wit. De collectie bestaat uit onder andere uit mokken, borden en theepotten.

Pip Studio servies

Pip Studio servies is gemaakt van 100% hoogwaardig porselein. Van kopjes, porseleinen ontbijtborden en dinerborden tot serviessets. Maak je collectie af met een leuke bijpassende theepot of etagère. Of ga voor luxe keukentextiel om jouw keuken dat extra beetje flair te geven. De verschillende collecties zijn makkelijk met elkaar te combineren. Je kunt er dus helemaal je eigen draai aan geven.