Theepotten

Theepotten

Ga er rustig voor zitten en geniet van een heerlijk theemomentje voor jezelf met onze verschillende theepotten. Ontdek meer over onze collectie.

Met de juiste theepot maak je je servies helemaal compleet. Drink een lekker warm kop thee en maak herinneringen. Een momentje aan tafel zorgt voor gezelligheid, met welke theepot creëer jij een uniek moment?

Kleurrijke theepotten met bijpassende mokken

Mix, maar vooral match je Pip servies met de bijpassende theepotten. Met de bijpassende theemokken, theetips, thee-eieren en gebaksborden maak je jouw eigen servies helemaal af. Vergeet ook zeker niet om even een kijkje te nemen bij onze voordeel sets.

Verschillende maten & materiaal

Lust je een lekker kopje thee naast je bed of in gezelschap op een gezellige avond. Voor iedere gelengheid hebben wij de perfect geschikte maat vormgegeven. Onze theepotten zijn verkrijgbaar in 70 ml, 1600 ml en 1900 ml. Al onze theepotten zijn gemaakt van verfijnd porselein, deze pareltjes mag je zorgvuldig met de hand wassen.

Vind jouw perfecte match

De Pip Studio theepotten zijn allemaal stuk voor stuk gedecoreerd met unieke designs. Binnen elke collectie vind je een ander design terug, onze flower festival collectie is herkenbaar door het bloemendessin met fantasierijke rode en roze chintzbloemen. Ga je liever voor een winterse stijl? Een theepot met winterse elementen zoals een roodborstje en een hert, kies dan voor de collectie van Winter Wonderland. Ontdek ook de andere collecties, Royal Multi, Love Birds, Royal White, Blushing Birds, La Majorelle en Jolie.

Geniet van jouw perfecte theemomentje op jou manier. Met welke theepot maak jij je Pip collectie af?