Accessoires

Accessoires

Accessoires zijn die kleine maar fijne details. Maak je outfit compleet met onze Pip Studio sokken of kleurrijke portemonnees voor een extra uitstraling.

Accessoires van Pip Studio

Accessoires kopen om je look af te maken? Of wil je jouw accessoire collectie uitbreiden? Die kleine blikvangers zijn er voor elk moment, in verschillende stijlen en zullen je laten stralen. Neem een kijkje tussen het assortiment Pip Studio accessoires en kies degenen welke bij jou passen. Met welke items maak jij je lievelingsoutfit samen?

Handige Portemonnees

Of je oude portemonnee nu kapot is of je bent gewoon toe aan een nieuwe kleur. Bij Pip Studio vind je een mooie en handige portemonnees om al je pasjes veilig in te bewaren. De portefeuilles hebben een fijn formaat en passen gemakkelijk in een kleine tas. Ook handig: de portefeuilles hebben veel vakjes waaronder een vak met rits zodat jij je portemonnee makkelijk kunt organiseren.

Kleurrijke Haarbanden

Vul je accessoires collectie uit met een stijlvolle haarband. Onze haarbanden zijn gemaakt van overig materiaal en dus duurzaam! De Flora Firenze print bestaat een ludieke print van bloesem en bladeren. Een haarband is perfect om te dragen in de zomermaanden en je outfit mee op te fleuren. Is Flora Firenze net wat te druk voor jouw smaak? Isola is een vrolijke print met verfijnde print van meerkleurige takjes en varens. Mix en match de haarband met de rest van de nieuwe isola collectie voor een prachtige look.

Op je mooist in onze Homewear

Om je accessoires leuk te kunnen matchen heb je natuurlijk een stijlvolle outfit nodig. Ontdek onze nieuwe prints en kleuren van het nieuwe seizoen. Droom weg bij onze jurken of dompel jezelf onder in luxe met een zachte kimono. Welke kledingstukken vinden we straks terug in jouw kledingkast?