Poefen en stoelen

Poefen en stoelen

Een nieuwe toevoeging voor je interieur: Pip Studio poefen. Laat je betoveren door magische prints en felle kleuren.

Lees meer

Pip Studio poefen

Ontdek een nieuwe manier van interieur stylen met Pip Studio poefen. Deze gekleurde blikvangers geven ieder interieur een vrolijke upgrade. De ronde vorm zorgt voor een speels effect in de ruimte. De poefen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en soorten prints & kleuren. Zo krijg je geen genoeg van je huis decoreren.

Mix & match

De poefen combineren perfect met onze verschillende vloerkleden. Alle poefen kunnen gestyled worden met een bijpassend vloerkleed in dezelfde kleuren. De fantasierijke print Fleur Grandeur brengt bloemen in huis en geeft je huis een luxe uitstraling. Of Jolie, een prachtig eerbetoon aan botanische tuinen met vrolijk geplaatste ooievaars op de randen. Ontdek de verschillende looks!

Stijl op verschillende manieren

Een poef is heerlijk om na een lange dag je benen op te leggen. En heb je visite? Dan gebruik je ‘m gewoon als extra zitje of bijzettafel. Je kunt een poef ook stylen met een mooie schaal. Gedecoreerd met kleurrijke bloemen of schitterende kaarsen creëer je zo je eigen speciale decorstuk. Tip: kies voor een verrassend contrast voor twee poefen in verschillende maten.

Poefen van matt velvet

Matt velvet is een mooie en stevige velvet meubelstof met een matte finish. Voor de rest zijn de poefen van 100%PES en hebben ze een martindale score van 60.000. Wist je dat je fluweel makkelijk schoon kunt maken? Vlekken verwijder je door zachtjes te deppen met een schone, droge witte handdoek. Als het nodig is kun je nog wat neutrale zeep en water toevoegen. Zorg er in dat geval voor dat de doek niet al te nat is.