Decoratie schalen

Decoratie schalen

Wat is er nu leuker dan je accessoires te plaatsen op vrolijke schalen en plateaus? Kies jouw favoriet en maak je huis compleet.

Grote schalen en plateaus 

Schalen en plateaus zorgen ervoor dat bijvoorbeeld je favoriete accessoires het mooiste tot hun recht komen. Bij Pip Studio heb je de keuze uit een breed assortiment van houten of metalen schalen en plateaus om je huis mee te stylen. Ideaal als eyecatcher om je pronkstukken op te plaatsen of bijvoorbeeld als fruitschaal op tafel.

Vrolijke en gouden kleuren schalen en plateaus

Bij Pip Studio zijn de schalen en plateaus verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Houd je van een warme en knusse look? Dan passen de khaki, rode en roze items bij jouw interieur. Kies je liever voor een frisse en koelere sfeer, dan zullen zowel de gele als blauwe schalen en plateaus je interieur verrijken.

Hoogwaardige kwaliteit

Naast dat de schalen en plateaus een mooie uitstraling hebben, zijn ze daarnaast ook nog eens van een goede kwaliteit. Bij Pip Studio kun je kiezen voor zowel emaille, als houten en metalen schalen en plateaus welke lang mooi blijven en ook makkelijk te onderhouden zijn. Gebruik de items bijvoorbeeld als fruitschaal, saladeschaal óf serveerschaal. Voor welke kies jij?

Kleine en grote schalen

De schalen en plateaus zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Ben je op zoek naar een schaal? Dan kun je kiezen voor bijvoorbeeld de 24 cm of 27 cm schaal. Wanneer je een plateau voor al je mooie bloemen en kaarsen wilt kopen, dan kun je kiezen voor een plateau tussen de 40 cm en 50 cm.

Mix & match met home accessoires

Heb jij zin om je huis een nieuwe touch te geven? Combineer dan je nieuwe schaal of plateau met bijvoorbeeld een mooie kandelaar, kaars of vaas. Maak je huis klaar voor het nieuwe seizoen met je favoriete items uit de collectie van Pip Studio!