Eierdopjes

Met de eierdopjes van Pip Studio maak je jouw tafelsetting compleet. Breid jouw favoriete Pip tafelen collectie uit met een van de bijpassende eierdopjes.

Zacht- of hardgekookte eitjes serveer je in Pip Studio eierdopjes

In het weekend of met de feestdagen even goed uitpakken? Dat kan het best met een goed vullend ontbijt en daar hoort natuurlijk een gekookt eitje bij! Met onze collectie eierdopjes serveer jij het hele gezin een lekker gekookt eitje, zo begint iedereen de dag goed. Je servies-set aanvullen met eierdopjes is leuk voor feestdagen zoals Pasen maar zijn ook ontzettend handig voor dagelijks gebruik.

Betoverende prints en vrolijke kleuren

Je eitje wordt nog lekkerder met een vrolijk eierdopje. Bij Pip Studio hebben we veel verschillende vormen en dessins. Ga bijvoorbeeld voor het vrolijke La Majorelle dessin of kies voor het moderne Royal Stripes. Onze eierdopjes zijn gemaakt van 100% hoogwaardig porselein en gaan dus lang mee. Ga jij voor gouden stippen, vrolijke strepen, bloemen of een mooi boogjes patroon op je eierdopje

Start de dag goed met een stijlvol ontbijt

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag dus deze wil je goed starten. Een ei heeft veel voedingswaarden die belangrijk zijn voor je lijf. Geniet naast je eitje van een lekkere bak koffie in een mooi koffiemokje, een bakje yoghurt en misschien nog een lekker toastje die geserveerd kan worden op onze ontbijtbordjes. Ontbijt je met gezelschap? Schenk dan lekkere verse jus d'orange in een van onze waterkannen. Eet smakelijk!

 

Kan je niet kiezen? Bekijk dan onze porseleinen ontbijt sets.