Vliesbehang

Behangen met vliesbehang is een eitje! Met vliesbehang geef jij de ruimte in een handomdraai een andere look. Welke ruimte geef jij een make-over?

Maak kennis met Pip Studio behang

Bij Pip Studio vind je het een uitgebreide collectie behang. Unieke patronen met vrolijke kleuren welke jou elke dag weer zullen inspireren. De behang collectie bestaat uit verschillende texturen behang, namelijk: vinyl behang, glad behang en behang met reliëf. Daarnaast heb je de keuze uit behang met een gladde of matte uitstraling. Voor iedere smaak dus wat wils!

Hoe kan ik zelf behangen?

Zelf behangen was nog nooit zo makkelijk. Met Pip Studio behang ben je zo klaar en doe je het behangen gemakkelijk zelf. Zeg maar gedag tegen iemand inhuren of blunderen met je behangtafel. Met behulp van ons stappenplan en gouden tips kan ook jij als een professional behangen!

Wat is het voordeel van vliesbehang?

Je hoeft niet veel verstand van behangen te hebben om met Pip Studio vliesbehang aan de slag te gaan. Het grote voordeel van vliesbehang is namelijk dat je niet meer de rollen hoeft te besmeren met lijm maar enkel de muur. Je kan schoon en droog te werk gaan en het is gemakkelijk te snijden. Zelfs jaren later kun je het vliesbehang eenvoudig droog verwijderen. Je trekt het namelijk zo van de muur af (mits het uiteraard met de juiste lijm is geplakt). Klinkt dat niet makkelijk?

Online behang kopen

Je kijkt in je huis en je mist wat, wat is de oplossing? Behang kopen! Behang van Pip Studio is gemakkelijk online te kopen en er is een ruim assortiment. Je kunt meer dan 100 verschillende patronen, kleuren en texturen behang kopen. Extra tip: wij hebben een behang calculator beschikbaar zodat je precies het juiste aantal rollen behang kunt kopen.

Behang voor elke kamer

Behang kun je overal gebruiken. Geef je slaapkamer wat flair, pimp je keuken met een nieuwe kleur of kies ervoor om je woonkamer in een nieuw jasje te steken met behang. Kies uit verschillende stijlen en kleuren. Laat exotische vogels rondvliegen, breng het zonnetje in huis met warme kleuren of houd het strak met moderne strepen. Wat kies jij?