Gebaksborden

Serveer je heerlijke nagerecht of high-tea gebakje op een vrolijk gebaksbordje. Raak geïnspireerd door de collecties van Pip Studio.

Gebaksbordjes om van te smikkelen

Zalige gebakjes of hapjes zijn nog aantrekkelijker op een mooi gebaksbordje. Bij Pip Studio hebben wij een ruim assortiment van die aantrekkelijk gebaksbordjes. Mix & match de Pip Studio gebakbordjes met andere porselein gebaksservies zoals een etagère of serveerschaal voor een gezellige borrel of high-tea. Of misschien gebruik je ze wel dagelijks voor je heerlijke toetje na het avondeten?

Online gebakbordjes kopen

Gebakbordjes kopen doe je gemakkelijk online in de officiële Pip Studio webshop. Alle porseleinen dessertborden zijn gemaakt van 100% hoogwaardig porselein en afgewerkt met handgeschilderde details. Filter op je favoriete collectie en kleur en vindt dé gebaksbordjes om jouw serviesset te verrijken.

Stijlvolle witte gebakbordjes

Met de witte gebaksbordjes uit de Royal collecties van Pip Studio wordt het een koninklijke high-tea op tafel. De siervolle Royal White bordjes zijn versierd met gouden details en een stijlvol ontwerp. De Royal Stripes gebaksbordjes zijn de beste optie voor elegant met een moderne twist door de delfts blauw strepen rondom het bordje.

High-tea favorieten

Maak je high-tea onvergetelijk met Pip Studio porselein. Mix & match gebakbordjes met een bijpassende theepot, kopjes of wat dacht je van een kleurrijke etagère? Onze gebaksbordjes zijn verkrijgbaar uit verschillende collecties. Ontdek snel welke collectie in jouw keukenkastjes thuishoort.

Verschillende collecties gebakbordjes

Ons assortiment bestaat uit verschillende collecties: