Onderborden

Ontdek hoe je jouw tafel nog meer stijl geeft & maak je porseleinen collectie compleet met de porseleinen onderborden van Pip Studio.

Sierlijke porseleinen onderborden

Onderborden zijn de ideale borden voor onvergetelijke momenten aan de eettafel. Mix & match de sierlijke onderborden met onze andere borden voor dé complete presentatie. Natuurlijk kun je de onderborden ook gebruiken als schaal of ter decoratie op tafel. Alle onderborden zijn gemaakt van 100% hoogwaardig porselein.

Gemakkelijk online onderborden kopen

Met de onderborden van Pip Studio maak je jouw porseleinen collectie compleet. Extra fijn: je bestelt de onderborden eenvoudig online. Met een paar klikken in onze webshop heb je jouw borden in een handomdraai in huis. Onze porseleinen onderborden zijn verfijnde porseleinen items met handgeschilderde details. Voor welke gelegenheid dek jij de tafel met Pip Studio onderborden?

Onderborden uit de Blushing Birds collectie

De Blushing Birds onderborden zijn rijkelijk versierd met een vrolijke print. Laat je betoveren door exotische bloemen en mysterieuze vogels. De onderborden zijn gedetailleerd met gouden details voor een extra excentrieke uitstraling. De onderborden vormen een mooie combinatie met de rest van de Blushing Birds collectie. De borden zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, khaki, blauw en wit.

Mix & Match met de porseleinen onderborden

Maak je tafelsetting compleet met onze onderborden. De borden zijn gemaakt om te mixen en matchen met onze anderen porseleinen borden en servies. Combineer de onderborden met andere items uit bijvoorbeeld de Blushing Birds collectie voor een ontmoeting met prachtige mysterieuze vogels of kies voor een exotische reis met de Jolie collectie? Kies je toch liever voor een kleurrijke bloemenexplosie, dan raden wij de Floral-early Bird collectie aan.

Verschillende maten borden

Ons assortiment borden bestaat uit verschillende maten: