Servetten

Vouw de servetten op, maak er een leuk figuurtje van of leg ze gewoon in het midden van de tafel. Het maakt eigenlijk niet uit want met de printjes van Pip Studio trekken de servetten toch wel de aandacht.

Nieuw bij Pip: Servetten

Servetten zijn er niet alleen om je vingers aan af te vegen of om op schoot te leggen tijdens een maaltijd. Ze zijn onmisbaar geworden bij diners, evenementen en verjaardagen. Dat is ook niet zo gek, want servetten voegen kleur, enthousiasme en sfeer toe aan elke setting. Onze katoenen servetten zijn vaker te gebruiken, hoe fijn is dat? Je gooit ze niet weg, want je zorgt ervoor dat ze zo weer schoon en klaar voor gebruik zijn.

Een feestje op tafel

Naast sportkleding, badjassen en porselein, vindt Pip het hoog tijd om mooie gekleurde servetten toe te voegen aan haar collectie. De servetten in de kleuren geel, groen, rood en lila passen bij ieder themadiner, maar staan ook leuk bij een gedekte tafel voor een etentje met het gezin of je partner.

Luxe servetten voor een unieke tafelsetting

Het blijft langer licht en de avonden worden warmer. We maken ons klaar voor lang tafelen in het voorjaarszonnetje met een tafel vol lekker eten en drinken. De katoenen servetten zijn een echte eyecatcher op je gedekte tafel. Match met onze Pip Chique collectie en creëer de perfecte voorjaarstafel.

Mixen? Geen probleem!

Het is nóg leuker om de servetten te mixen & matchen. Combineer het geel gestreepte servet samen met het lila servet. Dat brengt volledig de gezellige sfeer naar de dinertafel. Maak je voorjaarstafel compleet door de servetten te matchen met de nieuwe collectie porselein: Lily & Lotus.