Continue
Happy products for happy people!

Royal Stripes

Royal Stripes

Het klassieke porselein met koninklijke allure is in een fris jasje gestoken. Strepen geven de prachtige items met Delfts blauwe rozen en gouden details een frisse en moderne twist.

Lees meer.

artikelen 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 16

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Pip Studio breidt uit met Royal Stripes

Pip Studio introduceert: een nieuwe collectie binnen de Royal familie. Royal Stripes is de nieuwste toevoeging tussen de al bestaande Royal collecties. Wist je dat Royal Stripes een combinatie is tussen de populaire collecties Royal White en Royal Multicolour. Ontdek deze collectie snel.

Strepen, stippen of bloemen?

Kun je niet kiezen tussen porselein met strepen, stippen of bloemen? Geen probleem, de Royal Stripes collectie combineert deze prints perfect met elkaar. Mix & match gestreepte borden met de mokken met stippen voor een prachtig resultaat. Heb je een 3-gangen diner gepland?Stapel dan de verschillende maten borden op elkaar en creëer een speels effect.  

Royal porselein en woonaccessoires

Krijg je geen genoeg van het Royal porselein? Neem dan een kijkje tussen onze woonaccessoires voor meer Royal items. Verschillende soorten kaarshouders en kaarstandaarden zijn perfect te combineren met het Royal porselein en zullen een schitterend geheel vormen op je tafel.

Combineer de Royal collecties met elkaar

Alle Royal collecties zijn opgebouwd uit verschillende historische elementen met een frisse twist. Vintage bloemen, blauwe bloesem, takken en gouden details zijn verwerkt in de porseleinen producten. De elegante vormen en dessins komen in elke Royal collectie terug en zijn dus ook prachtig met elkaar te combineren.