Continue
Happy products for happy people!

Love Birds

Love Birds

Liefde hangt altijd in de lucht met onze favoriete collectie! Geef je keukentafel een liefelijke en kleurvolle uitstraling met onze Love Birds collectie.

Lees meer.

artikelen 1-12 van 73

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 73

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

De Love Birds collectie van Pip Studio

Pip’s favoriete collectie is terug: Love Birds! Het decoratieve medaillon met het bekende handgeschilderde roodborstje neemt nog steeds de hoofdrol in deze collectie in. Deze krijgt extra aandacht doordat het medaillon in reliëf is uitgevoerd. Verassend is de combinatie van de soms gekrulde gouden sierelementen met het strakke design van zowel de vormen als de strepen.

Porselein met gouden afwerkingen

Alle producten in de Love Birds collectie hebben dezelfde stijlkenmerken. De versiering rond handvatten, oren en tuiten geeft deze collectie een geheel eigen herkenbare stijl. Met een trotse kleine vogel op de deksels. Alle items uit de Love Birds collectie zijn afgewerkt met prachtige gouden details.

Love Birds diner set 24 stuks

Een groot diner met familie gepland? Met de 24-delige Love Birds set zorg je ervoor dat jouw tafel perfect gestijld is. De borden kunnen op elkaar worden gecombineerd door de verschillende maten. Alle mokken hebben een blauw en khaki achtergrond en zijn afgewerkt met roze details. Op de borden is een vogeltje te vinden in het midden en de randen zijn met goud afgewerkt. Bekijk onze overige items uit onze Love Birds collectie voor meer inspiratie. Alle artikelen zijn gemaakt van verfijnd porselein.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

De Love Birds collectie van Pip Studio is momenteel verkrijgbaar in twee verschillende kleuren namelijk rood-roze en blauw-khaki. Aankomende winter zal de Love Birds collectie uitgebreid worden in het wit. Het elegante en tijdloze witte Love Birds dessin kan perfect gecombineerd worden met de andere kleuren van Love Birds.