Dinerborden

Opzoek naar Dinerborden? Laat je inspireren door de verschillende collecties dinerborden van Pip Studio.

Porseleinen dinerborden met betoverende prints

Dineren is nog leuker met mooie porseleinen dinerborden. Mix & match de dinerborden met onze kleinere borden voor een gangen diner. Of houd je het liever simpel door dezelfde collectie aan te houden? Alle dinerborden zijn gemaakt van 100% hoogwaardig en verfijnd porselein.

Online dinerborden kopen

Dinerborden kopen was nog nooit zo leuk, met de fraaie designs en kleur palette van Pip Studio is het een feestje om onze dinerborden in huis te halen. Daarnaast is dinerborden kopen in de officiële Pip Studio webshop erg makkelijk en worden de dinerborden bij je thuisbezorgd. Alle porseleinen dinerborden zijn vrolijk van kleur en versierd met handgeschilderde details. Haal de borden snel in huis voor een oogverblindende tafel.

Witte dinerborden met gouden details

Houd je van simpel en elegant met witte porseleinen dinerborden? Dan passen onze Royal White dinerborden goed bij jouw serviescollectie. De mooie witte borden zijn afgewerkt met stijlvolle vormen en gouden details. Mix & match de witte dinerborden met bijvoorbeeld onze Royal Stripes collectie voor een wat meer fris contrast. Of houd het simpel en vlekkeloos met alleen de witte dinerborden.

Mix & match met porseleinen dinerborden

Maak er een borden festijn van met onze kleurrijke porseleinen dinerborden. Mix & match de dinerborden met verschillende kleuren en prints. Dineer exotisch met onze La Majorelle collectie, zorg voor liefde in de lucht met de Love Birds collectie of breng de regenboog naar binnen met onze Royal Multicolour collectie. Welke dinerborden kies jij?