Serveerschalen

Gebruik de tapas schalen van Pip Studio als ideale snackschaal. De serveer schalen zijn niet alleen praktisch maar ook geschikt als decoratie schaal.

Gasten serveren met de Pip Serveerschalen

Bij Pip Studio bieden we vrolijke schalen met diverse dessins en kleuren. Vul jouw keukenkastjes met serveer schalen en serveer jouw gasten toastjes, salade of een portie olijven. Een serveerschaal is goed te gebruiken als tapasschaal, snackschaal of om drankjes op te serveren. Ook leuk, de schalen zijn ook leuk om te gebruiken als decoratie in huis. Hang ze aan de muur of plaats er één op je salontafel met wat kaarsjes en lampjes.

Verschillende maten en kleuren

We verkopen niet alleen ronde serveerschalen. Ga voor een houten serveerplank of kies een vierkante met afgewerkte randen. Bekijk ook onze ovale serveerschalen of de houten serveerplateaus met het vrolijke Royal Stripes dessin. De schalen zijn ook leuk om te mixen met elkaar voor een unieke uitstraling op tafel. Mix jij rond met ovaal of ga je voor een rechthoekige serveerschaal?

Makkelijk online Serveerschalen kopen

Organiseer jij wel eens een borrel of etentje? Dan wil je natuurlijk je hapjes en drankjes mooi serveren en tentoonstellen op tafel. Bij Pip Studio ben je op het juiste adres! Onze serveerschalen komen in meerdere maten en zijn makkelijk en snel online aan te schaffen.

Serveerschalen met betoverende dessins

Onze serveerschalen zijn stuk voor stuk afgewerkt met hun eigen betoverende dessin. Royal Multi brengt een kleurfestijn in huis, Royal Yerseke heeft een frisse uitstraling of ga voor een geëmailleerde serveerschaal in een vrolijk kleurtje, deze zijn ook handig om mee te mixen. Ook leuk: Mix en Match de schalen met ons theeservies om een leuke high-tea te organiseren of kies ervoor om eentje te gebruiken tijdens een koffie momentje met onze leuke cappuccino kopjes.

 

De serveerschalen zijn onmisbaar in jouw serviesgoed, want een Pip Studio servies met chocolaatjes op de salontafel is voor iedereen aantrekkelijk! Koop hier je nieuwe blikvanger.