Hoeslakens

Hoeslakens

Mix en match je dekbedovertrek met onze kleurrijke hoeslakens en geniet van elke seconde onder de lakens. Kies jouw favoriete kleur en maak je beddengoed compleet.

Maak je bed op met een van de hoeslakens van Pip Studio

Jouw bed is niet compleet zonder een hoeslaken. Pip Studio heeft geprinte lakens in verschillende kleuren. De onderlakens passen goed bij een dekbedovertrek en/of kussensloop van Pip Studio. De bedovertrekken zijn geschikt voor ieder seizoen dankzij het zachte en soepele percale katoen.

Katoenen hoeslakens

Het materiaal van een hoeslaken is erg belangrijk. De hoeslakens van Pip Studio zijn gemaakt van 100% percale katoen, waardoor het hoeslaken heerlijk zacht aanvoelt. Percale katoen is een fijn geweven stof van hoge kwaliteit met een draaddichtheid van wel 200.

Een hoeslaken met elastiek

Onze hoeslakens zullen perfect passen om jouw matras, want deze zijn rondom voorzien van elastiek. Hierdoor blijft het hoeslaken goed om het matras zitten. Dat slaapt natuurlijk wel zo fijn. 

1- en 2 persoons hoeslakens

Het is belangrijk om de juiste maat hoeslaken te kiezen. Daarom zijn onze bedlakens verkrijgbaar in verschillende maten. Of je nu een 1- of 2 persoons bed of een kingsize bed hebt, de bedovertrekken van Pip Studio zijn beschikbaar in meerdere afmetingen om je nachtrust extra dromerig te maken: 

Kies voor een complete Pip Studio bedset met een bijpassend dekbedovertrek. Decoreer je bed met een van onze prachtige sierkussens of quilts en je valt heerlijk in slaap…