Nachthemden

De nachthemden van Pip Studio zijn een aanrader en functioneren als nachtjapon voor in bed. Dankzij de heerlijke stof is het echt optimaal genieten na een lange werkdag, of een drukke familiedag. Weten waarom je ons nachthemd nodig hebt?

Hoe heerlijk zijn de nachten waarop je ongestoord en diep slaapt? Zonder een keer wakker te worden, zonder gekke dromen, gewoon pure rust, heerlijk. Met de nachthemden van Pip Studio mag je dit ervaren. De nachtjaponnen zijn gemaakt van 95% viscose en 5% elastaan. Hierdoor kan je ongehinderd bewegen en zacht slapen. Dit zorgt voor optimale rust.

Na een lange dag …

Je kent die dagen wel dat het niet altijd meezit. Wanneer je dan thuiskomt ben je moe, je wilt even niks doen. Die comfort die je dan nodig hebt, bieden wij jou! Bij thuiskomst stap je lekker onder de douche, trek je een van onze nachthemden aan, waarna je kan genieten van een rustig avondje.

Voor welk nachthemd ga jij?

Onze nachthemden zijn favorieten, daarom hebben wij ze in elke maat en vorm. Lange mouwen, korte mouwen, drie kwart mouwen of geen mouwen. Daarnaast hebben we verschillende soorten kraagjes, voor ieders persoonlijke voorkeur. Dankzij de verschillende nachthemden zit er voor elk seizoen wat voor je tussen. De verschillende ontwerpen maken de keus nog uitgebreider, er zijn wel 15 collecties, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Welke kies jij?

Hoe draag jij je nachtemd?

Ook als je liever geen kleding draagt tijdens het slapen is een nachthemd heerlijk. Zeker in de ochtend, wanneer je nog lekker warm in je zachte bed ligt, maar je eruit moet. Om de warmte vast te houden, snel wat aan te kunnen trekken om ontbijt te maken, daarvoor zijn onze nachthemden perfect. Houd je wel van een warme pyjama in bed? Combineer ons nachthemd met een van onze comfortabele

lange broeken. Als dit toch iets te warm is, kan dit ook met onze zachte korte broeken. Hoe je ook slaapt, slaapzacht.

Voor de ideale nachtrust is een Pip Studio nachthemd nodig. Ze zijn zacht, warm, maar bovenal comfortabel. Wordt dit jouw nieuwe favoriet?