Tafelkleden

Met de tafelkleden van Pip Studio maak je van elke maaltijd een bijzonder momentje. Het tafellinnen is afgestemd op de tafelen collecties, ontdek welk tafellaken het beste past bij jouw servies.

Gezellig tafelen doe je met een Pip Tafelkleed

Een tafelkleed brengt sfeer tijdens het dineren maar beschermt ook je tafel tegen vuil en vieze vlekken. Ze zijn makkelijk schoon te maken door ze in de wasmachine te gooien. De tafellakens van Pip Studio hebben prachtige designs en zijn gemaakt van katoen en linnen. De tafelkleden zijn verkrijgbaar in verschillen maten:

 • 100x100cm
 • 140x180cm
 • 150x250cm
 • 150x300cm
 • Tafelkleden verkrijgbaar in verschillende dessins

  Onze tafelkleden zijn verkrijgbaar in meerdere dessins. Jolie is minimalistisch gedecoreerd met unieke bloemen, bomen en vrolijke reigers, wat een elegante look creëert. Opzoek naar een wat drukkere print?

  Flower Festival is rondom versierd met fantasierijke rode en roze chintzbloemen met lichtblauwe en groene bladeren De speels geplaatste bloementakjes geven het een extra rijke beleving. Neem zeker ook een kijkje bij het Blushing Birds en Winter Wonderland dessin. Welk dessin kies jij?

  Tafellinnen mixen en matchen met keukentextiel

  Naast tafelkleden verkopen we ook mooi keukentextiel. Al ons keukentextiel is verkrijgbaar in dezelfde collecties als de tafelkleden om een mooi geheel in huis te creëren. De tafelkleden zijn te gebruiken tijdens een gezellig ontbijt of een leuke high-tea met vriendinnen. Vul je tafel aan met bijpassende Porseleinen collecties, zo staat iedereen versteld van jouw gedekte tafel in stijl. Zonde om de gehele tafel te bedekken? Neem dan eens een kijkje bij onze tafellopers die wij in dezelfde stijl aanbieden als de tafellakens.

   

  Tip: De tafelkleden zijn ook heel leuk om cadeau te doen!