Mokken & Theepotten

Mokken & Theepotten

Visite krijgen, voor het eerst de schoonouders op bezoek, dat moment dat mensen voor het eerst bij jou thuiskomen, toch altijd een beetje spannend. De sale mokken en kopjes van Pip Studio maken dit moment stukken minder spannend. Vraag je je af hoe?

Love Birds Theepot Medium Wit
Love Birds Theepot Medium Wit Placeholder
SALE

Love Birds Theepot Medium Wit

€ 59,95 € 47,95

Er is niks leukers dan sale mokken en kopjes van Pip Studio, je kan er bijna geen verkeerde indruk mee maken. De sale mokken en kopjes brengen sfeer in de kamer en zijn daarnaast onmisbaar in je keukenkastjes. Of dit nu schattige espresso kopjes zijn of mokken voor een heerlijke warme chocolademelk, deze kan je niet missen. Daarom is dit een buitenkans, de mokken en kopjes zijn in de aanbieding!

Porselein

De sale mokken en kopjes zijn gemaakt van 100 procent porselein. Dat betekend dat het servies extra stevig is en ook licht van gewicht, ten opzichte van bijvoorbeeld aardewerk. De producten zijn dus van goede kwaliteit, daarnaast ook nog eens makkelijk schoon te maken. Hoge kwaliteit, ze gaan lang mee en dat in de outlet!

Mix & match

De sale mokken en kopjes zijn ook te combineren met andere artikelen, met dezelfde dessins. Denk bijvoorbeeld aan een theepot, een mooi opvallend onderdeel op de tafel. Of een ovale schaal, om je zelfgebakken koekjes op te serveren. Dankzij al deze producten wordt het bij jou op tafel één geheel.

Kopjes met schoteltjes

Hoe leuk is de uitstraling van een kopje met een schoteltje? Op een familieverjaardag, bij de high tea met je vriendinnen, of gewoon om even lekker van een kopje koffie of thee te genieten. Het maakt het allemaal net iets leuker, net iets chiquer.

Blaas je visite weg met prachtige sale kopjes en mokken van Pip Studio. Laat al je gasten optimaal genieten van de koffie, thee of warme chocolademelk. Het is vandaag jouw dag, want de geliefde producten zijn vandaag in de aanbieding. Geniet optimaal, geniet met Pip.