Botervloten

Botervloten, misschien niet het eerste item waar je aan denkt als je gaat shoppen voor servies maar zeker niet onnodig. Naast dat de botervloten van Pip Studio praktisch zijn dienen ze ook direct als een eyecatcher op tafel.

Voorkom dat de boter smelt met een van de botervloten van Pip Studio

Onze botervloten zijn functioneel en geven met ons vrolijke Pip Studio design net die extra touch aan de ontbijttafel. Een botervloot bestaat uit een schaal met deksel waar de boter in bewaard kan worden, zo smelt de boter niet en het maakt de eettafel net wat gezelliger. Superhandig, vind je niet?

Ronde botervloten

De botervloten van Pip Studio hebben een leuk rond design en zijn versierd met gouden details en vrolijke prints. Ga voor een witte botervloot om rust aan tafel te creëren of kies voor een kleurenbom met de botervloot uit de Royal Multi collectie. Fan van bloemen? Bekijk dan de botervloten uit de Flower Festival collectie, verkrijgbaar in het blauw en roze. Al onze botervloten zijn gemaakt van 100% hoogwaardig- verfijnd porselein wat luxe oogt. Praktisch en stijlvol, het kan niet beter. Welke botervloot kies jij?

Mix en match met bijpassende servies collecties

Net als al onze andere items, hoort elke botervloot bij een unieke collectie. Op deze manier heb je de keus om te mixen met een andere collectie of één aan te houden op tafel. Naast bijpassende porseleinen items hebben wij ook leuk matchend tafel en keukentextiel in ons assortiment. Zoek je nog wat extra’s voor op tafel? Neem dan een kijkje bij onze prachtige kunstbloemen en mix deze met een ronde vaas. Het geeft net een extra beetje sfeer op tafel en gaan het hele jaar mee!

 

Tip van pip: mix en match je botervloot met een bijpassende taartplateau