Continue
Happy products for happy people!

Royal Yerseke

Royal Yerseke

Het Royal Yerseke servies is elegant dankzij haar gouden details en speelse vormen. Wat het Royal Yerseke porselein net even anders maakt? De mooie dessins met vissen, kreeften en krabben.

Lees meer.

artikelen 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 13

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

De Royal Yerseke collectie van Pip Studio

De nieuwste toevoeging aan de Royal collectie is Royal Yerseke. Pip haar familie komt oorspronkelijk uit Yerseke, een klein vissersdorpje aan de zuidwestkust van Nederland. Haar familie staat bekend om de mosselen, oesters en kreeften. Ter ere van deze afkomst hebben we onze nieuwe porselein collectie gecreëerd, genaamd Royal Yerseke.

Blauw met wit thema met gouden details

De Royal Yerseke collectie bestaat uit blauw met witte mokken, kommen, borden en schalen. De versieringen tonen elegante, met de handgeschilderde schatten uit onze Noordzee, zoals een krab, een kreeft, mosselen en een haring, een typisch Hollandse lekkernij. Elk item is rijkelijk versierd met prachtige goudkleurige details en gemaakt van verfijnd porselein.

Unieke serveerschalen van Pip Studio

Ga voor een witte vierkante, ovale of vierkante serveerschaal om verschillende soorten vis of andere lekkernijen op te serveren voor een luxe restaurant beleving thuis. De serveerschalen van onze Royal Yerseke porselein collectie zijn gedecoreerd met handgeschilderde schaaldieren. Verder zijn de serveelschalen uit de Royal Yerseke collectie van Pip Studio versierd met een blauw golfpatroon en gouden details.

Combineren met de Royal Yerseke collectie van Pip Studio

Het Royal Yerseke servies van Pip Studio is gemaakt om je nog meer te laten genieten van de gezellige momenten aan tafel. Laat je inspireren door unieke designs van dieren die in verschillende blauwtinten zijn vormgegeven. Neem een kijkje bij deze betoverende collectie voor een verbluffende sfeer en creëer een onvergetelijk moment aan de eettafel! Royal Yerseke is perfect te combineren met onze Royal White collectie. Met welke items ga jij je diner opvrolijken?