Roze poefen

Een aankoop waar je geen spijt van gaat krijgen: een poef! Dit meubilair item is superhandig in huis en veelzijdig te gebruiken.

Geen producten gevonden

Pas uw zoekcriteria aan en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niks relevants kan vinden, bezoek dan de homepage en bekijk onze bestsellers!

Vrolijke roze poefen van Pip Studio

Ga voor een roze poef met een mooie print. De roze poefen van Pip Studio zijn stuk voor stuk gedecoreerd met een speelse print en details. Welke roze blikvanger breng jij in huis?

Excentrieke dessins en roze kleurtonen

De roze poefen van Pip Studio zijn voorzien van onze geliefde dessins. Onze wel bekende Majorelle print die normaal onze vloerkleden verrijkt, bevindt zich ook op een roze poef. Opzoek naar bloemen? De roze poefen in de Fleur Grandeur collectie zijn versierd met bloementakken met Dahlia's, frisblauwe korenbloemen en aangevuld met zomervruchten. Deze roze poef is verkrijgbaar in twee maten. Toch iets rustigers? Bekijk dan de roze poef met het Jolie dessin. De poef is versierd met sierlijk gedecoreerde details rondom de rand.

Handig en stijlvol

Zoals je ziet zijn onze roze poefen smaak- en stijlvol, maar ook nog eens handig in huis. Er zijn eindeloos veel manieren waarop je een poef kunt gebruiken in huis. Rust je benen na een lange dag, schuif de roze poef aan als extra zitje in de woonkamer, gebruik de poef als bijzettafeltje of laat de poef stralen als decoratie stuk. Waar gebruik jij een poef voor?

Leuk weetje: al onze roze poefen zijn bijpassend bij een vloerkleed! Bekijk de vloerkleed collectie hier. Wist je dat we heel veel mooie roze woonaccessoires hebben met gouden details, laat je verrassen!