Blauwe kussens

Je hebt nooit genoeg leuke sierkussentjes! De blauwe kussens van Pip Studio creëren een ultieme uitstraling op bed.

Lees meer

Maak je kamer luxe en stijlvol met de kussens van Pip Studio

Blauwe kussens zijn een leuke toevoeging in de slaapkamer zodat jouw bed er ook overdag stijlvol uitziet. Match de Pip Studio kussens bij jouw beddengoed voor een mooi geheel. De kussens van Pip Studio zijn gemaakt van hoogwaardig katoen en velvet wat luxe een stijlvol oogt. Ontdek ons assortiment aan kussens.

 

Combineer blauwe kussens met andere kleuren in jouw interieur

De blauwe kussens van Pip Studio zijn perfect te matchen met ons ruime assortiment aan dekbedovertrekken. Ga voor een rustgevende sfeer door een blauw dekbedovertrek toe te voegen of ga voor een kleurfestijn. De details van de onze kussens zorgen ervoor dat je deze ook goed kan matchen met een ander kleur overtrek zoals roze of groen.

 

Niet alleen voor in de slaapkamer

De kussens zijn niet alleen leuk voor in de slaapkamer. Je kan ze ook gemakkelijk stijlen op de bank voor een gezellige sfeer. Tijdens de warmere dagen kan je de kussentjes ook leuk plaatsen op je stoelen of bank in de tuin of balkon voor extra comfort. De blauwe kussens zijn ook heel leuk om cadeau te doen aan een geliefde. 

Bekijk ook onze blauwe rolkussens, Een rolkussen zorgt niet alleen voor een leuke sfeer, maar kan ook heel praktisch zijn. Doordat het rolkussen een lang kussen is, is het een perfecte kussen om bijvoorbeeld lekker tegen aan te zitten of onder je ellenboog te leggen.