Witte kussens

Wie houdt er nou niet van een rustig maar ook luxe gevoel in de slaapkamer. Kussentjes zijn de perfecte aanvulling in je slaapkamer om er een mooi geheel van te maken.

Lees meer

Leuke witte kussens voor op je bed

Een wit kussen kan goed worden gestyled met items die je al in je slaapkamer hebt en geven dat extra luxe gevoel op bed. 

Magische dessins en afgewerkt met luxe details

De witte kussens van Pip Studio zijn stuk voor stuk gedetailleerd met een unieke print en details. Bijna al onze witte kussens zijn afgewerkt met een doorgestikte Oxford rand en een unieke strik of knoopsluiting. Stuk voor stuk zijn ze tweezijdig te gebruiken doordat de achterkant van de kussens zijn afgewerkt met een gestileerd streep of boogjes patroon. Fan van bloemen? Bekijk dan onze Kawai Flower of Cece Fiore collectie.

Stijl de witte kussens op jouw manier

Onze kussens zijn niet alleen leuk voor in de slaapkamer. Gebruik ze bijvoorbeeld voor op de bank om een mooi geheel te creëren in je woonkamer of stijl ze op stoelen, zodat je nog comfortabeler van je maaltijden kan genieten. Mix & match met andere leuke woonaccessoires en creëer jouw droom interieur.

Verschillende maten & vormen

Onze witte vierkante kussens zijn allemaal afgewerkt met Oxford rand, stoffen knoopsluiting en zijn tweezijdig te gebruiken. Onze rechthoekige witte kussens bevatten ook een doorgestikte Oxford rand en een unieke striksluiting in bijpassende kleuren. Opzoek naar wat speciaals? Bij Pip Studio vind je ook prachtige quilted kussens, deze worden geleverd met een zachte polystervulling. Onze witte kussens dragen ook allemaal het label duurzamer, lees hier waarom.