duurzaamheid-full-width
duurzaamheid-full-width

Duurzaamheid

BIJ PIP STUDIO

Pip Studio gelooft niet alleen in happy products for happy people, maar ook in een happy planet. We hebben nog een lange weg te gaan, maar iedere dag maken we kleine én grote stappen die bijdragen aan een duurzamere toekomst. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze partners.
 
Duurzaamheid betekent voor ons zorg en respect voor mens, dier en milieu; we streven naar diervriendelijke, duurzamere producten en het minimaliseren van onze impact op het milieu. Onze grote droom is om binnen 10 jaar het grootste deel van de collecties circulair en CO₂-neutraal te produceren en een positieve impact te realiseren op het gebied van biodiversiteit.

Met onze vijf speerpunten dragen we bij aan de volgende Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties: 
 
8. Waardig werk en economische groei 
12. Verantwoorde consumptie en productie
17. Partnerschap om doelstellingen te bereiken
 

Duurzamere keuzes

Samen met onze partners werken we elke dag aan het verduurzamen van ons aanbod.  Daarom vind je bij een deel van onze producten het label ‘duurzamer’. Deze producten voldoen aan extra richtlijnen. Deze collecties voldoen hier nu al aan: homewear (vanaf voorjaar/zomer 2022), bed- en badcollectie (vanaf voorjaar/zomer 2022), buitenkleden, kunstbloemen, porselein, behang en IZY bottles.


Wil je meer weten over onze plannen en ons duurzaamheidsbeleid? Houd dan onze nieuwsbrief en blogs in de gaten voor nieuws en updates.

life-terra
life-terra
the-pollinators
the-pollinators