Life Terra x Pip Studio
Life Terra x Pip Studio

PIP STUDIO X

Life Terra

LIFE TERRA X PIP STUDIO

De beste manier om de aarde af te koelen? Heel veel bomen planten! Ze compenseren niet alleen CO2, ze zorgen ook voor meer biodiversiteit, een gezonde leefomgeving en betere waterkwaliteit.

LIFE TERRA

Pip Studio heeft een samenwerking met Life Terra, een stichting die actie onderneemt tegen klimaatverandering. Hun missie? Om in 2025 maar liefst 500.000.000 nieuwe bomen geplant te hebben. Een ambitieus doel waar we graag aan bijdragen. Een onderdeel van onze duurzaamheidsdoelstellingen is om binnen 10 jaar het grootste deel van onze collecties CO2 -neutraal te produceren én een positieve bijdrage te leveren aan de biodiversiteit.

Life Terra x Pip Studio
Life Terra x Pip Studio
Life Terra x Pip Studio

HET PIP STUDIO BOS

Samen met onze partners New Edition, Rozenkelim, Silk-ka, De Eekhoorn, PI Marketing en Elevate Digital hebben we op vrijdag 18 maart een belangrijke, eerste stap gezet door 1500 bomen te planten in Baarn.

1500 BOMEN, HOE ZIT DAT?

CO2-compensatie: het is letterlijk onzichtbaar. En 1500 bomen zegt je waarschijnlijk ook niet zo veel. Wist je dat je met het planten van 1500 bomen gemiddeld 300 ton CO2 afvangt in 40 jaar tijd? Eén ton CO2 is vergelijkbaar met 72 tripjes van Amsterdam naar Parijs met de Thalys. Of 2,6 vluchten van Amsterdam naar Rome – en dat dan x 300. Een resultaat waar we al heel trots op zijn. Maar, we planten door.

Life Terra x Pip Studio
Life Terra x Pip Studio

HELP JE ONS MET VERGROENEN?

Vanaf nu adopteer je voor slechts € 6 met één klik een boom. Hij is en blijft helemaal van jou. In een dashboard kun je de boomsoort en de precieze locatie van je boom zien. Zo kan je op een positieve manier de aarde helpen om CO2 op te slaan én de lucht te zuiveren. Extra leuk: je kan zelfs je boom bezoeken, want Life Terra plant alleen in Europa.