Roze kussenslopen

Geef je slaapkamer extra sfeer met roze kussenslopen, roze is een mooie romantische en liefdevolle kleur.

Lees meer

Roze kussenslopen voor een sfeervolle slaapkamer

Al onze roze kussenslopen hebben een bijpassend dekbedovertrek maar zijn ook los te gebruiken. Ga op reis met de unieke prints van Pip Studio en rust zacht in stijl met een roze kussensloop. Ontdek het rijke roze kleurenpallet, van pastel roze tot oud roze.

Prints & details om van weg te dromen

De roze kussenslopen van Pip Studio zijn versierd met prachtige prints en details. Het roze Tokyo Bouquet kussensloop bevat een geplaatste print met grote elegante fantasiebloemen en kleine bloementakken. Over het kussensloop zit een subtiel patroon, die de print nog meer diepte geeft. Kyoto Nights heeft een symmetrisch geplaatste bloemen en ornamenten print. Onze roze kussenslopen zijn afgewerkt met een mooie gekleurde bies en een strik of knoopsluiting in accentkleuren. Een echte blikvanger op je bed dus!

Styling tips voor in de slaapkamer met Pip Studio roze kussenslopen

Het is leuk om een roze kussensloop te matchen met een bijpassend dekbedovertrek maar je kan ook een speels effect creëren door te mixen met een ander dekbedovertrek. Maak het af met een mooi gebreide plaid. Door een bloemenprint kussensloop te mixen met een effe dekbedovertrek wordt het kussensloop de eyecatcher op het bed. Je kan er ook voor kiezen om verschillende kussenslopen te mixen op je bed voor een leuke twist. Hoe stijl jij een roze kussensloop?