Groene kussensloop

Kijk jij ook al uit naar de lente? Bij Pip Studio vind je kussenhoezen in allerlei tinten groen. Zo kan je met een kussenhoes in het mintgroen alvast een fris lentegevoel binnenhalen in huis

Lees meer

Haal de natuur in huis met groene kussenslopen

Als je aan de natuur denkt, denk je natuurlijk ook aan groen. Niets is leuker dan ontwaken in jouw kamer en de natuur dichtbij voelen. Door jouw eigen groene kussenhoes ben je alweer een stapje dichter bij de natuur. Kies uit het assortiment groene tinten dat past bij jouw eigen interieur. In combinatie met onze hoeslakens ziet jouw kamer er in een handomdraai fris uit!

Geef jouw kamers een lentefris gevoel met de groene kussenslopen van Pip Studio

Kijk jij ook al uit naar de lente? Bij Pip Studio vind je kussenhoezen in allerlei tinten groen. Zo kan je met een kussenhoes in het mintgroen alvast een fris lentegevoel binnenhalen in huis. Niet alleen in de slaapkamer maar ook in jouw volledige woning kan je kiezen om het interieur af te stylen met een kussen met groen kussensloop. Maak het plaatje af met een van onze mooie plaids en jouw visite zal de lente in huis onmiddellijk voelen!

De groene kussenslopen bieden jou een goede kwaliteit

Naast het feit dat onze groene kussenslopen jouw huis volledig opfleuren is de groene kussenhoes ook van een hoge kwaliteit. De kussensloop wordt steeds gemaakt van heerlijk zachte 100% percale katoen. Percale katoen is fijngeweven katoen van hoge kwaliteit met een draaddichtheid van wel 200. Dit zorgt ervoor dat jouw kussen onder de mooie mintgroene hoes goed wordt beschermd en dus ook veel langer meegaat.

Kies nu jouw groene kussenhoes in het formaat dat jij wenst

Wil je jouw eigen frisse groene kussenhoes zo snel mogelijk in huis? Bestel dan jouw kussensloop in het formaat dat je nodig hebt. Combineer je nieuwe groene kussenslopen en match ze met een bijpassend sierkussen en je zult heel tevreden zijn in jouw frisse, groene kamer die volledig klaar is voor de lente!