Witte kussenslopen

Geef je slaapkamer een zen gevoel met witte kussenslopen. Deze rustgevende kleur is perfect voor in de slaapkamer en gemakkelijk te mixen met een bijpassend dekbedovertrek of met een ander dessin.

Lees meer

Komt tot rust met witte kussenslopen van Pip Studio

Een wit kussensloop creëert een luxe hotel gevoel in je slaapkamer, het zal ervoor zorgen dat je nooit meer je bed uit wilt komen.

 

Details en materiaal om van weg te dromen

Naast dat onze witte kussenslopen zijn versierd met mooie prints, willen wij dat extra luxe gevoel creëren voor in je slaapkamer. Onze kussenslopen zijn afgewerkt met een doorgestikte Oxford rand aan de zijkanten, en zijn dicht te maken met een bijpassende strik of knoopsluiting. Ook zijn onze witte kussenslopen dubbelzijdig te gebruiken doordat de achterkant van de kussenslopen zijn versierd met een vrolijk streepjes of boogjes patroon.

 

Vrolijke dessins

Pip Studio staat bekend om de mooie ‘’one of a kind’’ dessins die zich bevinden op onze producten. Ga voor witte kussenslopen met een bloemdessin, deze kan je vinden op de Flower Festival en Cece Fiore kussenslopen. Opzoek naar een wat rustiger dessin met een leuk detail? Bekijk dan ons Giardini di frutta of Little Birds wit kussensloop. Giardini di frutta is afgewerkt met een zomers citroenboompje aan de zijkant en bij Little Birds vind je vrolijk vogeltje.

Tip: mix & match met leuke woonaccessoires of je slaapkamer af te maken