Blauwe kussenslopen

Maak je slaapkamer af met prachtige blauwe kussenslopen. De kussenovertrekken zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en van hoge kwaliteit. Met welke kussenslopen mix & match jij je slaapkamer?

Lees meer

Kussensloop blauw van Pip Studio

Ben je opzoek naar leuke blauwe kussenslopen? Bij pip Studio vind je veel verschillende kleuren blauw en meerdere soorten prints. De kussenslopen zijn gemaakt van heerlijk zacht katoen en van hoge kwaliteit. Ontdek een reeks prachtige kussenslopen die perfect passen bij onze dekbedovertrekken. Wist je dat de donkerblauwe kussenslopen tweezijdig kunnen worden gebruikt? Zo creëer je een leuk mix & match effect in de slaapkamer.

 

Magische details en prints

De blauwe kussenslopen zijn gedecoreerd met leuke prints en details. Ga voor vrolijke bloementjes met de kussenslopen uit de Mirrorama, Tokyo Bouquet of Kawai Flower collectie. De kussenslopen zijn te matchen met een bijpassend dekbedovertrek uit dezelfde collectie. Opzoek naar kussenslopen met een botanische sfeer? Dan kan je een kijkje nemen bij de Japonica of Saluti Grandi collecties. Wil je een luxe sfeer in de slaapkamer? De donkerblauwe kussenslopen zijn afgewerkt met een Oxford-rand wat luxe oogt. Voor welke sfeer kies jij?

 

Mix en match met verschillende stijlen

Kussenslopen kunnen op meerdere manieren gestyled worden. Je kan er ook voor kiezen om voor een eentonige sfeer te gaan door een bijpassend dekbedovertrek te kopen. Of mix de donkerblauwe kussenslopen met een ander blauw dekbedovertrek voor een ton sur ton effect in de slaapkamer. Door de vrolijke, gekleurde details op de kussenslopen kan je ze ook gemakkelijk matchen met een ander dekbedovertrek waarin deze kleuren terugkomen. Maak het helemaal af met leuke blauwe sierkussens en een warme plaid of quilt.

Lees meer tips en tricks voor een rustgevende sfeer in de slaapkamer in ons style your home blog.