zijden bloemen

Styling tips voor zijden bloemen

Zet je interieur in bloei

Zijden bloemen laten Pip’s hart sneller kloppen. Ze voegen frisse energie en kleur toe aan een ruimte. Daarnaast geven ze heel lang plezier en kunnen ze overal in huis worden geplaatst. Ga creatief aan de slag met onderstaande styling tips:

zijden bloemen
zijden bloemen

01 Zijden bloemen boeket als pronkstuk in de woonkamer

Bloemen zorgen voor vrolijkheid en energie en verdienen daardoor een prominente plek. Neem de tijd om uit te zoeken waar je bloemen goed uit de verf komen als centerpiece in de woonkamer.

02 Eyecatcher op de eettafel: een zijden bloemen boeket

Laat je eettafel zingen door er een mooie vaas met een prachtig boeket op te plaatsen. Daarnaast is het de finishing touch voor een etentje en geeft het een extra kleurelement aan je maaltijd.

03 Maak van de badkamer een luxe spa met zijden bloemen

Breng luxe, frisheid en schoonheid toe aan de badkamer met zijden bloemen. Deze ruimte mag tenslotte ook sprankelen. Een zijden bloem heeft geen onderhoud en licht nodig dus kan op elke plek staan, zoals in de badkamer.

zijden bloemen
zijden bloemen

04 Bloemen in de slaapkamer

Wordt elke dag blij wakker! Met bloemen creëer je een positieve sfeer in de slaapkamer. Daarnaast hebben ze een rustgevend en stress verlagend effect en zorgen voor een moodboost. Zet een zijden bloemen boeket in een vaas op een plank, op je nachtkastje of in je vensterbank. Good morning sunshine!

05 Een warm welkom in de hal

Creëer een uitnodigende sfeer in de hal met bloemen. Plaats een zijden bloemen boeket op een dressoir of een krukje. Dit geeft de hal een levendige uitstraling en je hebt een echte blikvanger.

06 Maak het extra gezellig in de keuken

De keuken, ook wel het hart van het huis, verdient extra sfeer. Plaats een zijden bloemen boeket in een vaas op het aanrecht of op het kookeiland. Geniet van de levendigheid die bloemen in de keuken brengen en maak nog meer liefdevolle gerechten.

Zijden bloemen brengen naast de vele styling mogelijkheden ook veel voordelen met zich mee. Je kunt eindeloos van ze genieten en dat is niet het enige. Benieuwd naar alle voordelen? Dat lees je hier: De voordelen van zijden bloemen.

Al onze boeketten op een rij..