duurzaamheid-full-width
duurzaamheid-full-width

Duurzaamheid

BIJ PIP STUDIO

Care Guide baden & douchen

Zorg ervoor dat je regelmatig wat tijd besteedt aan het onderhouden van je favoriete items. Of het nu gaat om meubels, badkameraccessoires of textiel, een beetje onderhoud kan een wereld van verschil maken. En vergeet niet, kleine schoonmaakbeurtjes nu, kunnen grote besparingen betekenen op lange termijn. Dus laat die glimlach op je gezicht niet verdwijnen wanneer je naar je geliefde spullen kijkt, want met de juiste zorg blijven ze stralen!

BADJASSEN

Onze badjassen zijn gemaakt van 100% hoogwaardig terry katoen. Zelfs de zachtste badjassen hebben een beetje liefde nodig. Was de badjassen daarom op 60 graden en gebruik de droger om ze weer helemaal klaar voor gebruik te maken. Je kunt de badjassen het beste met gelijke kleuren wassen. Ook raden we je aan om de badjassen uit het zonlicht te houden, ze kunnen hierdoor verkleuren en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

 HANDDOEKEN

Onze handdoeken zijn gemaakt van 100% hoogwaardig terry katoen. Zelfs de zachtste handdoeken hebben een beetje liefde nodig. Was onze handdoeken daarom op 60 graden en gebruik de droger om ze weer helemaal klaar voor gebruik te maken. Je kunt de handdoeken het beste met gelijke kleuren wassen. Ook raden we je aan om de handdoeken uit het zonlicht te houden, ze kunnen hierdoor verkleuren en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

 GASTENDOEKJES

Onze gastendoekjes zijn gemaakt van 100% hoogwaardig terry katoen. Zelfs de mooiste gastendoekjes hebben een beetje liefde nodig. Was onze gastendoekjes daarom op 60 graden en gebruik de droger om ze weer helemaal klaar voor gebruik te maken. Je kunt de gastendoekjes het beste met gelijke kleuren wassen. Ook raden we je aan om ze uit het zonlicht te houden, ze kunnen hierdoor verkleuren en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

 WASHANDJES

Onze washandjes zijn gemaakt van 100% hoogwaardig terry katoen. Zelfs de zachtste washandjes hebben een beetje liefde nodig. Was onze washandjes daarom op 60 graden en gebruik de droger om ze weer helemaal klaar voor gebruik te maken. Je kunt de washandjes het beste met gelijke kleuren wassen. Ook raden we je aan om de washandjes uit het zonlicht te houden, ze kunnen hierdoor verkleuren en dat is niet de bedoeling natuurlijk.

STRANDLAKENS

De strandlakens van Pip Studio zijn gemaakt van 100% hoogwaardig terry katoen. De strandlakens zijn te wassen op 60 graden en zijn ook geschikt voor de droger. Was de strandlakens met gelijke kleuren om de prachtige prints en felle kleuren te behouden.

LICHAAMSVERZORGING

De buitenkant van de flesjes uit onze collectie lichaamsverzorging is gemaakt van gerecycled materiaal. We raden aan om de flesjes buiten zonlicht te bewaren op een koel en donker plekje. Zo blijven ze net zo fris als jij.

BADKAMERACCESSOIRES

Onze badkameraccessoires zijn gemaakt van porselein. De badkameraccessoires zijn niet vaatwasser bestendig. Je kunt de accessoires het beste even met de hand af wassen met warm water zonder schuurmiddelen te gebruiken.

TOILET & MAKE-UP TASSEN

De buitenkant van onze toilet- en make-up tassen is gemaakt van polyester en PVC of polyester velvet. Het materiaal aan de binnenkant is 100% polyester met een doorzichtige PVC waterdichte laag. De toilet- en make-up tassen kunnen niet in de wasmachine, de droger en je kunt ze niet strijken. We raden je aan om de producten niet chemisch te reinigen en om geen bleekmiddel te gebruiken om de mooie print en kleuren te behouden.