duurzaamheid-full-width
duurzaamheid-full-width

Duurzaamheid

BIJ PIP STUDIO

Care Guide tafelen

Zorg ervoor dat je regelmatig wat tijd besteedt aan het onderhouden van je favoriete items. Of het nu gaat om meubels, badkameraccessoires of textiel, een beetje onderhoud kan een wereld van verschil maken. En vergeet niet, kleine schoonmaakbeurtjes nu, kunnen grote besparingen betekenen op lange termijn. Dus laat die glimlach op je gezicht niet verdwijnen wanneer je naar je geliefde spullen kijkt, want met de juiste zorg blijven ze stralen!

 BORDEN

Onze borden zijn gemaakt van 100% porselein met een kwaliteit van 100% New Bone China. De borden kunnen gebruikt worden om van te eten of als decoratie. Onze Lily & Lotus borden kunnen in de magnetron en zijn vaatwasser-proof. Om onze andere collecties mooi te houden, is met de hand wassen de beste optie.

 KOMMEN & SCHALEN

Onze kommen zijn gemaakt van 100% porselein met een kwaliteit van 100% New Bone China. De kommen kunnen gebruikt worden om uit te eten of als decoratie. Onze Lily & Lotus kommen kunnen in de magnetron en zijn vaatwasser-proof. Om onze andere collecties mooi te houden, is met de hand wassen de beste optie.

 Onze metalen schalen (fruitschalen & serveerschalen) zijn handgemaakt van metaal met een geëmailleerde top coat. De metalen schalen zijn niet magnetron- en vaatwasser bestendig. We raden je aan om met de hand af te wassen. Bovendien kunnen de schalen gemakkelijk gereinigd worden met een droge of vochtige doek.

 KOFFIESERVIES

Ons populaire koffieservies is gemaakt van 100% porselein met een kwaliteit van 100% New Bone China. Het servies kan gebruikt worden om uit te drinken of als decoratie. Onze Lily & Lotus koffiemokken kunnen in de magnetron en zijn vaatwasser-proof. Om onze andere collecties mooi te houden, is met de hand wassen de beste optie.

 THEEPOTTEN

Onze theepotten zijn gemaakt van 100% porselein met een kwaliteit van 100% New Bone China. De theepotten kunnen gebruikt worden uit te drinken of als decoratie. Onze Lily & Lotus theepotten kunnen in de magnetron en zijn vaatwasser-proof. Om onze andere collecties mooi te houden, is met de hand wassen de beste optie.

 THEESERVIES

Ons populaire theeservies is gemaakt van 100% porselein met een kwaliteit van 100% New Bone China. Het servies kan gebruikt worden om uit te drinken of als decoratie. Onze Lily & Lotus theemokken kunnen in de magnetron en zijn vaatwasser-proof. Om onze andere collecties mooi te houden, is met de hand wassen de beste optie.

 THERMOSFLESSEN

Onze collectie thermosflessen is gemaakt van 304 roestvrijstaal en ze zijn BPA vrij. Bovendien zijn de thermosflessen 100% recyclebaar. De thermosflessen van Pip Studio zijn niet vriezer-, niet koelkast-, niet magnetron- en niet vaatwasser bestendig. De vacuüm functie van de fles kan dan beschadigen en de lak kan gaan loslaten. We raden aan om de thermosflessen even met de hand af te wassen. Dat gaat snel en je behoudt de prachtige kwaliteit!

 TAFEL & KEUKENTEXTIEL

Ons tafel en keukentextiel is gemaakt van 100% katoen. Het tafel- en keukentextiel is geschikt voor de wasmachine op 30 graden. Het textiel is niet geschikt voor de droger, om te bleken of chemisch te reinigen. Het textiel kan gestreken worden op een lage stand.

 Om het tafel- en keukentextiel mooi te houden hebben we een paar tips:

-Was het textiel voor de eerste keer even apart. Nieuw keukentextiel heeft vaak de eigenschap dat het weinig tot geen vocht opneemt. Om ervoor te zorgen dat je keukentextiel goed vocht opneemt, raden we je aan om het textiel voor gebruik drie keer apart te wassen. Hierdoor verwijder je het natuurlijke laagje was die tijdens de productie wordt aangebracht én zo worden de katoenvezels van het textiel ruimer.

- Heb je na het wassen nog steeds het idee dat het textiel niet goed droogt? Laat het dan een nachtje weken in koud water met een scheutje azijn.

GLAZEN

Onze glazen zijn gemaakt van glas. De glazen kunnen gebruikt worden om uit te drinken of als decoratie. De glazen zijn niet magnetron- en vaatwasser bestendig. We raden je aan om met de hand af te wassen in handwarm water. Om je glazen lang mee te laten gaan is het belangrijk dat je ze niet te lang laat weken in warm water en dat je niet te hard over het dessin boent. Zo behoud je de prachtige prints.

OVERIG SERVIES

Ons overig servies is gemaakt van 100% porselein met een kwaliteit van 100% New Bone China. Het overig servies kan gebruikt worden om uit te drinken/eten of als decoratie. Ons Lily & Lotus servies kan in de magnetron en is vaatwasser-proof. Om onze andere collecties mooi te houden, is met de hand wassen de beste optie.