duurzaamheid-full-width
duurzaamheid-full-width

Duurzaamheid

BIJ PIP STUDIO

Care Guide tassen & koffers

Zorg ervoor dat je regelmatig wat tijd besteedt aan het onderhouden van je favoriete items. Of het nu gaat om meubels, badkameraccessoires of textiel, een beetje onderhoud kan een wereld van verschil maken. En vergeet niet, kleine schoonmaakbeurtjes nu, kunnen grote besparingen betekenen op lange termijn. Dus laat die glimlach op je gezicht niet verdwijnen wanneer je naar je geliefde spullen kijkt, want met de juiste zorg blijven ze stralen!

SHOPPERS

Laten we het hebben over hoe je onze prachtige shoppers in topconditie houdt. Allereerst, zorg ervoor dat je ze regelmatig een beetje liefde geeft - een schoonmaakbeurt met een vochtige doek doet vaak wonderen. Onze shoppers zijn gemaakt van verschillende materialen: Satijn, PVC, polyester, PU en fluweel. Om lang plezier te hebben van de shoppers raden we je aan om er goed voor te zorgen. De shopper is niet geschikt voor de wasmachine, de droger en ook niet om te strijken. Maak de shopper alleen schoon met een vochtige doek en gebruik geen schurende schoonmaak- of bleekmiddelen.

 SCHOUDERTASSEN

Laten we het hebben over hoe je onze prachtige schoudertassen in topconditie houdt. Allereerst, zorg ervoor dat je ze regelmatig een beetje liefde geeft - een schoonmaakbeurt met een vochtige doek doet vaak wonderen. De schoudertassen van Pip Studio zijn gemaakt van verschillende materialen: PU, PVC en polyester. Om lang plezier te hebben van de schoudertassen raden we je aan om er goed voor te zorgen. De schoudertassen zijn niet geschikt voor de wasmachine, de droger en ook niet om te strijken. Maak de schoudertassen alleen schoon met een vochtige doek en gebruik geen schurende schoonmaak- of bleekmiddelen.

 PORTEMONNEES

Laten we het hebben over hoe je onze praktische portemonnees in topconditie houdt. Allereerst, zorg ervoor dat je ze regelmatig een beetje liefde geeft - een schoonmaakbeurt met een vochtige doek doet vaak wonderen. De portemonnees van Pip Studio zijn gemaakt van verschillende materialen: PU, PVC en polyester. Om lang plezier te hebben van de portemonnees raden we je aan om er goed voor te zorgen. De portemonnees zijn niet geschikt voor de wasmachine, de droger en ook niet om te strijken. Maak de portemonnee alleen schoon met een vochtige doek en gebruik geen schurende schoonmaak- of bleekmiddelen.

 WEEKENDTASSEN

Laten we het hebben over hoe je onze weekendtassen in topconditie houdt. Allereerst, zorg ervoor dat je ze regelmatig een beetje liefde geeft - een schoonmaakbeurt met een vochtige doek doet vaak wonderen. De weekendtassen van Pip Studio zijn gemaakt van 60% PVC, 30% polyester en 10% PU. Om lang plezier te hebben van de weekendtassen raden we je aan om er goed voor te zorgen. De weekendtassen zijn niet geschikt voor de wasmachine, de droger en ook niet om te strijken. Maak de weekendtas alleen schoon met een vochtige doek en gebruik geen schurende schoonmaak- of bleekmiddelen.

 KOFFERS

Laten we het hebben over hoe je onze prachtige koffers in topconditie houdt. Allereerst, zorg ervoor dat je ze regelmatig een beetje liefde geeft - een schoonmaakbeurt met een vochtige doek doet vaak wonderen. De koffers van Pip Studio zijn gemaakt van PVC. Om lang plezier te hebben van de koffers raden we je aan om er goed voor te zorgen. De koffers zijn niet geschikt voor de wasmachine, de droger en ook niet om te strijken. Maak de koffer alleen schoon met een vochtige doek en gebruik geen schurende schoonmaak- of bleekmiddelen.