Rode broeken

Is rood je favoriete kleur? Bij Pip Studio hebben we een uitgebreid assortiment van verschillende rode broeken & shorts.

Rode broeken van Pip Studio

Is rood je favoriete kleur? Bij Pip Studio hebben we een uitgebreid assortiment van verschillende rode broeken & shorts. Ga voor een rode sportlegging of korte broek tijdens de warme zomerdagen. Naast dat er verschillende rode tinten in ons assortiment te vinden zijn hebben we ook verschillende soorten prints, bloemen, strepen of een tegelmotief, bij Pip Studio kan je een print vinden die precies bij je smaak past. Upgrade je garderobe snel & gemakkelijk door online een rode broek te kopen van Pip Studio.

Stijl de broeken op jouw manier

Onze rode broeken zijn op meerdere manieren te stijlen. Ga voor een rode lange broek met een bijpassende top om in te slapen of mix een vrolijke kimono en korte broek voor een leuke zomerse look. Onze rode broeken zijn gemaakt van katoen voor een all-day draagcomfort maar zijn ook heerlijk om thuis de dragen voor een relaxende dag. Zin in de zomer? Lees dan ons zomers blog ‘’op naar de zon’. Vol met leuke styling tips voor de vrolijke dagen vol zonnestralen. 

Prints om van weg te dromen

Opzoek naar een rode broek met unieke print? Neem een kijkje tussen onze rode broeken versierd met bloemen, zoals de Isola collectie. Deze print is verrijkt met meerkleurige takjes, varens en fantasierijke bloemen. Toch meer opzoek naar een rustigere sfeer? Dan kan je een kijkje nemen bij de Sumo Stripe of Solid collectie. Alle rode broeken horen in een collectie waarin bijpassende tops, kimono’s, nachthemden en accessoires te vinden zijn.