Over Pip Studio

Bij Pip Studio in Amsterdam werken we elke dag met een enthousiast team aan unieke collecties. Onze inspiratie vinden we overal: van familieherinneringen tot aan wonderbaarlijke avonturen en van schatten op vergeten zolders tot aan verre reizen.

We maken alle artikelen met respect voor traditie, liefde voor nieuwe technieken en aandacht voor details. Het zijn echte eyecatchers: klassiek maar met een speelse twist. Onze collecties zijn altijd deel van een groter geheel, je kunt alles met elkaar mixen en matchen.

lily-lotus
lily-lotus

Waar wordt Pip Studio ontworpen?

Vanuit onze ontwerpstudio in Amsterdam IJburg maakt Pip Studio alledaagse producten, vooral producten die we zelf niet kunnen vinden.

Oog voor detail, bijzondere afwerkingen en gelaagde ontwerpen zorgen ervoor dat onze producten gegarandeerd een sprankeling brengen aan het dagelijks leven. Deze ontwerpvisie wordt verwoord in Pip Studio's motto: Happy products for happy people.

Happy products for happy people

Met de producten van Pip Studio maak je elke dag bijzonder. Waar je ook bent, wanneer je maar wilt. Elke dag is er iets te vieren - als je er maar oog voor hebt. Hoe beter je kijkt, hoe meer je ziet in onze designs: onverwachte details, gelaagde dessins en speciale afwerkingen.

Anke van der Endt startte Pip Studio in 2007 aan de Nieuwe Prinsengracht in Amsterdam. Pip is de bijnaam uit Anke’s jeugd en werd al snel de naam van haar merk. In minder dan 15 jaar groeide Pip Studio uit tot een wereldmerk met meer dan 2.000 verkooppunten in ruim 40 landen.

viva-la-vida
viva-la-vida
alcazar
alcazar
amor de dios
amor de dios

Collecties

Groeien doe je nooit alleen. We danken veel aan onze partners, met wie we intensief samenwerken. Elk jaar brengen we nieuwe collecties uit in de volgende categorieën. 

Porseleincollectie: deze collectie bestaat uit meerdere doorlopende collecties: Lily & Lotus, Pip Chique, Love Birds, Royal, Jolie, Royal, Blushing Birds en La Majorelle.

Beddengoed: zacht beddengoed met gedetailleerde afwerkingen, aangevuld met plaids en sierkussens.

Woonaccessoires: vloerkleden, sierkussens, vazen en kandelaars. 

Loungewear: comfortabele kleding met elk jaar een zomer- en een wintercollectie.

Strandkleding: luchtige strandjurkjes met bijpassende accessoires.

Badtextiel: comfortabele badjassen en handdoeken met verrassende dessins.  

Badkameraccessoires: alles voor je badkamer, inclusief toilettassen.

Behang en wallpowers: een unieke collectie behang met vrolijke patronen.

Tassen: elegante en functionele tassen voor elke gelegenheid. 

Af en toe hebben we ook losse projecten en samenwerkingen. Voor een up-to-date overzicht kijk je op onze categoriepagina’s.