Continue
Happy products for happy people!

Pin & win €500 shoptegoed bij Pip Studio

Welke ruimte bij jou thuis kan wel een nieuwe uitstraling gebruiken? De woonkamer, keuken of slaapkamer? Of misschien wil je de badkamer wel omtoveren tot een thuis-spa. Maak een bord aan op Pinterest met #PIPSTUDIO en maak kans op €500 shoptegoed!

Lees hier hoe je mee kunt doen:

  1. Log in op je Pinterest account. Als je deze nog niet hebt, maak deze dan eerst hier aan. 
  2. Maak een nieuw openbaar Pinterest bord aan met de naam ‘’Mijn #PIPSTUDIO …kamer’’. Vul op de … de betreffende kamer in, bijvoorbeeld Mijn #PIPSTUDIO woonkamer of Mijn #PIPSTUDIO badkamer.
  3. Pin jouw favoriete producten vanaf www.pipstudio.nl. Dit doe je door op het Pinterest icoon  in de afbeelding te klikken. Deze verschijnt wanneer je met je muis over de afbeelding beweegt. Hierna kun je de afbeelding toevoegen aan je Pip Studio bord op Pinterest. Herhaal deze stappen voor elke afbeelding.
  4. Ben je klaar met het mixen & matchen van je bord? Stuur ons dan je bord via deze pagina voor DATUM en maak kans op €500 shoptegoed. 

Stuur hier je Pinterest bord in:

FAQ & VOORWAARDEN

Kan ik alle producten gebruiken?
Ja! Al onze producten zijn voorzien van een Pinterest button.

Hoe pin ik een product of afbeelding?
Allereerst is het belangrijk dat je bent ingelogd op Pinterest. Vervolgens kun je op onze site door middel van het rode Pinterest icoontje wat verschijnt wanneer je met de muis over een afbeelding gaat klikken. Hierna krijg je de keuze aan welk bord je deze afbeelding wilt toevoegen. Voeg deze toe aan je Pip Studio bord en herhaal dit voor elke afbeelding.

Mag ik ook andere beelden pinnen?
Nee, het is de bedoeling dat alle afbeeldingen van www.pipstudio.nl komen. Wel mag je een of meerdere foto’s van je kamer nu toevoegen. Dat vinden we zeker leuk om te zien!

Mag ik meerdere borden insturen?
Ja! Zolang het maar verschillende kamers zijn.

Kan ik mijn bord nog wijzigen?
Nee, nadat je deze hebt ingestuurd is je bord definitief.

Voorwaarden

Meedoen met de Pip Studio Pinterest actie kan t/m X februari. De winnaar wordt gekozen door de Pip Studio jury. De winnaar wordt persoonlijk op de hoogte gesteld en bekend gemaakt op X februari. De naam van de winnaar wordt bekend gemaakt via de sociale media van Pip Studio. 

Wanneer je een meedoet met de Pinterest actie op pipstudio.nl, geef je Pip Boutique B.V. toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken. Hieronder wordt verstaan het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie met jou. De door jou verstrekte persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden.

Pip Boutique B.V. is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de acties zonder opgaaf van reden stop te zetten.