Continue
Happy products for happy people!

Floral-Early Bird

Floral-Early Bird

Tijd voor thee in Floral stijl! De romantische rozen en vrolijke vogeltjes zorgen ervoor dat jouw tafel de blikvanger is. Met welke items dek jij de tafel?

Lees meer.

artikelen 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

artikelen 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Toont 0 van 0 artikelen

Het Floral servies betekent: vrolijk ontbijten, lunchen én dineren

Op zoek naar nieuw servies of een aanvulling op je huidige servies? Het porseleinen Floral servies van Pip Studio is gemaakt om te mixen & matchen. Hiermee creëer je binnen de kortste keren een vrolijke tafel. De porseleinen collectie is opgebouwd uit verschillende rustige kleuren met subtiele prints gecombineerd met de romantische rozen als blikvanger.

Voor welke kleur Floral servies kies jij?

Houd jij je servies het liefst in één kleur of ga je voor een mix? De Floral collectie is verkrijgbaar in de kleuren: blauw, roze en khaki. De verschillende kommen, dinerborden, ontbijtborden en mokken zijn prachtig met elkaar te combineren voor een kleurrijk effect.

Combineer met bijpassende glazen

In de Floral collectie vind je ook een tweetal glazen. De glazen zijn gedecoreerd met een prachtig bloemen dessin. Het glas is afgewerkt met een gouden randje en mooi te combineren met alle porseleinen items. Ook de overige glazen in ons assortiment matchen goed met deze Floral glazen.

High tea in Floral stijl

Een high tea gepland met vriendinnen? Dan zorgt deze collectie voor een frisse en vrolijke tafel. Een etagère, theepot en natuurlijk de handige kommen zullen jouw high tea tafel compleet maken. Dat wordt samen met je gasten genieten in stijl van die heerlijke lekkernijen.