Ovenschalen

Koken was nog nooit zo leuk en gemakkelijk als met de excentrieke ovenschalen van Pip Studio. Ga je voor een overheerlijke ovenschaal of bak jij een zalig nagerecht?

Ovenschalen van Pip Studio

Ben jij een echte kook fan? Maak heerlijke gerechten in onze unieke ovenschalen, gemakkelijk en lekker. Door de vrolijke prints en kleuren zijn ze ook nog is leuk op tafel! De producten zijn gemaakt van 100% porselein. Ga jij voor een ovenschotel als diner of bak je liever een lekkere taart als nagerecht?

Kleine ovenschaaltjes

Zin in een lekkere souffle? Onze kleine ovenschaaltjes zijn perfect geschikt hiervoor. Het formaat geeft je gerecht een leuke twist en de leuke prints zorgen ervoor dat het bijna te mooi is om op te eten. Met een ramequin maak je gemakkelijk verschillende soorten gerechten. Maak een overheerlijke chicken pot pie in de herfst of bak een lekker zoet bananen brood.

Verschillende soorten maten

Bij Pip Studio verkopen we meerde soorten schalen. Ga voor een rechthoekige om een heerlijke ovenschotel te bereiden of kies een ronde om een taart in te kunnen bakken. De ramequins zijn perfect voor kleinere voor- of nagerechten tijdens een diner. Op zoek naar iets speciaals? Bekijk dan onze La Majorelle hartvormige ovenschalen versierd met exotische bloemen.

Diverse unieke dessins

Onze ovenschalen zijn niet alleen handig in de keuken, ze zijn ook nog eens een feestje voor op tafel. De verschillende soorten prints maken elke ovenschaal bijzonder. Winter Wonderland een rijk gevuld bos met prachtige natuurelementen & dieren. Bloemen fan?Flower Festival is versierd met de mooiste bloemen geïnspireerd op Japanse karakteristieken. Deze fleurige print is verkrijgbaar in het roze en blauw.