Taartplateaus

Met onze taartplateaus presenteer je elk gerecht op een feestelijke manier. De plateaus zijn geschikt voor meerdere gelegenheden en verkrijgbaar in diverse kleuren en prints.

Porseleinen taartplateaus van Pip Studio

De porseleinen taartplateaus van Pip Studio zijn onmisbaar in de keuken. Naast een heerlijk taartje serveren, zijn ze ook geschikt voor andere lekkernijen of leuk als decoratie in huis. Onze taartplateaus zijn gemaakt van 100% hoogwaardig, verfijnd porselein en zullen jouw servieskast laten stralen.

Verschillende kleuren en maten

De taartplateaus zijn verkrijgbaar in verschillende prints, ga bijvoorbeeld voor een ovaal plateau of kies voor een rond taartplateau met voetstuk. De taartplateaus in ons assortiment zijn ook verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals wit, roze, blauw of khaki. Ga je voor een vrolijke bloemen print met het Flower Festival dessin of kies voor een minimalistische print met Pip Chique. Tijdens de feestdagen hebben wij ook een speciaal dessin: Winter Wonderland.

Mix en match met ons overig servies

Ben je nog opzoek naar een uitgebreid servies voor in de keukenkast? De taartplateaus zijn leuk om te mixen met ontbijtbordjes, eierdopjes en koffiemokken voor een mooi versierde tafel tijdens het ontbijt. Of bekijk ons assortiment van porseleinen sets, zo vind je gemakkelijk een volledige set van waar jij naar opzoek bent. Zoals een thee-set, diner-set of mokken set.

 

Met ons servies kan je alle kanten op, een taartje bij de koffie of een bakje popcorn tijdens de film wij hebben voor elke gelegenheid een passend schaaltje