Continue
Happy products for happy people!
privacyverklaring

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Pip Studio houdt zich aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit betekent dat al je gegevens vertrouwelijk en beveiligd worden verwerkt en opgeslagen op een beveiligde server. 

 

Doeleinden verwerking persoonsgegevens

Pip Studio – en indien van toepassing partners die wij inschakelen voor de uitvoering van je aankopen, zoals bijvoorbeeld de pakketbezorger – gebruikt de door jou verstrekte persoonsgegevens voor de volgende doeleinden: (i) het uitvoeren en/of verwerking van transacties (betalingen) die via de website verlopen, (ii) het versturen van nieuwsbrieven, brochures en magazines, en (iii) het uitvoeren van data-analyses en klanttevredenheidsonderzoeken.

 

De gegevens die PIP Studio verwerkt zijn alleen die gegevens die nodig zijn voor de uitvoering van de bovenstaande doeleinden. Hierbij kan je denken aan naam, adres, woonplaats, gekochte artikelen, enzovoorts. Neem voor een volledig overzicht van je gegevens contact met ons op.PIP Studio bewaart gegevens niet langer dan voor de verwerkingsdoeleinden noodzakelijk is.

 

Recht op inzage en correctie en afmelden nieuwsbrief
Je mag Pip Studio op elk moment om inzage in jouw gegevens vragen via support@pipstudio.com. Daarnaast kun je ons vragen om je persoonsgegevens te verbeteren, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen wanneer deze onjuist, onvolledig of niet relevant zijn. Indien je onze nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, kun je je hiervoor afmelden via de link in de footer van het betreffende e-mailbericht.

cookies

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine tekstbestanden of technieken waarmee bij een bezoek aan een website informatie op jouw computer wordt geplaatst. Zowel Pip Studio als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Cookies worden niet gebruikt om privégegevens van jouw apparaat te halen of wachtwoorden te achterhalen. 

 

Waarom zijn er cookies?

Door gebruik te maken van cookies zorgt Pip Studio er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze website niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. We maken door cookies het surfen op onze website makkelijker voor je. Daarnaast kunnen we cookies gebruiken om je - op basis van je getoonde interesse op pipstudio.com - relevante pipstudio.com aanbiedingen te doen.

 

Wil je geen cookies?
Als je helemaal niet wilt dat websites cookies op jouw computer plaatsen, dan kun je je browserinstellingen aanpassen zodat je een waarschuwing krijgt voordat er cookies worden geplaatst. Als je geen cookies wilt, kunnen wij niet garanderen dat onze website helemaal goed op jouw computer werkt. Het kan zijn dat enkele functies van de website verloren gaan of zelfs helemaal niet kunt zien. Daarnaast worden bij het weigeren van cookies de advertenties die je op websites ziet niet meer toegespitst op jouw interesses.

veilig betalen via adyen

Veilig betalen via Adyen

 

Pip Studio garandeert een veilige en betrouwbare transactie met jou en je bank, want alle betalingen op pipstudio.com gaan via betaalservice Adyen. Adyen waarborgt veiligheid bij transacties door middel van een veilige SSL-verbinding. Adyen is inmiddels wereldwijd uitgegroeid tot een toonaangevende Payment Service Provider (PSP).

 

Veilige SSL-verbinding 

 

Je transacties vinden plaats via een veilige SSL-verbinding. Deze verbinding (bekend door het gele slotje rechtsonder in het beeldscherm) garandeert een veilige transactie met jouw bank. Deze vorm van encryptie (versleuteling) voorkomt dat kwaadwillenden je gegevens kunnen gebruiken. 


Je bank zal tijdens de betaling op pipstudio.com zelf verbinding maken met een SSL-verbinding waardoor het pictogram (het gele slot) bij jou komt te vervallen. Dezelfde veilige SSL-verbinding is daarentegen wel aanwezig.

 

Betalen vanuit het buitenland

Ook vanuit het buitenland vinden je betalingen plaats op een veilige SSL-verbinding.

 

Je creditcardnummer wordt eenmalig gebruikt voor betaling van jouw order en daarna niet verder opgeslagen. Pipstudio.com kan je betaalgegevens daarom niet nog een tweede keer gebruiken.

algemene voorwaarden pip studio

Voorwaarden van Pip

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die je sluit met Pip Boutique B.V. Door te bestellen op pipstudio.com, accepteer je de algemene voorwaarden van Pip Boutique B.V. Je kunt de algemene voorwaarden hier downloaden als pdf.

 

Openingstijden en contactgegevens

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 20:30 uur op telefoonnummer +31 (0)30 2271060. Op zaterdag en zondag zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Uiteraard kun je ons dan wel een e-mail sturen: support@pipstudio.com.

 

Jouw overeenkomst met Pip

Pip is gerechtigd een bestelling te weigeren, maar ook om aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden. Als Pip jouw woonadres niet kan vaststellen, wordt de bestelling niet geaccepteerd. De overeenkomst komt tot stand op het moment dat Pip je bestelling per e-mail bevestigt.

 

Prijzen en kosten

De prijzen op pipstudio.com zijn exclusief order- en verzendkosten. De order- en verzendkosten, die bij iedere bestelling in rekening worden gebracht, bedragen binnen Nederland € 4,95. Buiten Nederland gelden andere tarieven. Kijk voor meer informatie bij Bezorgen.

 

Import- en douanekosten

De import- en douanekosten worden berekend op het moment dat de bestelling het land van bestemming binnenkomt. Deze kosten moeten betaald worden door de ontvanger van het pakket. Pip heeft geen controle over deze kosten en kan vooraf niet aangeven hoe hoog deze kosten zullen zijn, aangezien deze per land verschillen.

Neem bij twijfel voorafgaand aan de bestelling contact op met het lokale douanekantoor zodat je niet bij levering van het pakket voor verrassingen komt te staan. 

 

Levering

Pip verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk. Jouw bestelling zal binnen 24 uur, nadat je betaling is ontvangen en mits alle artikelen op voorraad zijn, worden verzonden. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden (bijvoorbeeld omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn) dan krijg je daar uiterlijk 14 dagen na je bestelling bericht van. Pip is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het overschrijden van de aangekondigde levertermijnen.

Je dient de artikelen voordat je deze gebruikt en/of wast zelf te controleren op eventuele gebreken. Gebruikte en/of gewassen artikelen kunnen helaas niet worden geretourneerd. Het kan voorkomen dat een artikel maximaal 4% krimpt (bedtextiel, badtextiel en hometextiel), maar hierdoor zijn deze nog steeds te gebruiken voor hun doel. Past een artikel niet doordat de verkeerde maat door ons is geleverd, kijk dan bij het onderdeel Retourneren

 

Niet thuis bij levering

Wanneer jouw bestelling twee maal is aangeboden door DHL (DPD voor Frankrijk) en daarna niet wordt opgehaald bij het postkantoor/depot, dan zal deze retour naar Pip worden gezonden. Wanneer DHL (DPD voor Frankrijk) toch nog een keer het pakket moet aanbieden, zullen hier extra kosten voor gemaakt worden. Deze kosten komen voor rekening van de ontvanger. Zodra de betaling hiervoor is ontvangen, zal opdracht gegeven worden de zending voor een derde maal aan te bieden. Kies je ervoor om jouw bestelling niet meer te willen ontvangen, dan zal het totaalbedrag (exclusief de verzendkosten) aan je teruggestort worden.

 

Geweigerde levering

Wanneer jouw bestelling wordt geweigerd op het door jou opgegeven bezorgadres, dan zal de bestelling retour naar Pip worden gezonden. Wij kunnen je bestelling opnieuw versturen, maar hiervoor zullen opnieuw verzendkosten in rekening worden gebracht. Kies je ervoor om je bestelling niet meer te willen ontvangen, dan zal het totaalbedrag (exclusief de verzendkosten) naar jou teruggestort worden.

 

Levering vertraagde artikelen

Het komt soms voor dat een artikel niet op voorraad is. Hierdoor zal jouw bestelling pas worden verstuurd wanneer het artikel voorradig is. We houden je hiervan per e-mail op de hoogte. Bij het bestellen van meerdere artikelen, kan het natuurlijk zo zijn dat slechts een deel van de artikelen op voorraad is. In dat geval kan het zijn dat we je bestelling in meerdere zendingen naar je opsturen. Uiteraard zijn additionele verzendkosten voor rekening van Pip.

 

Pakbon

Bij elke zending wordt een pakbon meegeleverd. Op de pakbon zie je onder andere welke artikelen zijn geleverd en wat hiervan de prijzen zijn. Ook vind je hier het retourlabel, dat je op de verpakking plakt bij een retourzending.

 

Retourneren

Voor al je aankopen geldt dat je een zichttermijn van 30 dagen hebt. In deze periode heb je een herroepingsrecht. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt de artikelen die je ontvangen hebt terug te zenden. De artikelen dienen in de originele verpakking en in ongebruikte staat te worden geretourneerd. Na ontvangst van de retour zal Pip het bedrag naar je terugstorten. De kosten van het retour zenden, zijn voor jouw eigen rekening.

Als je een verkeerd artikel, een artikel met een fout of een verkeerd bezorgde bestelling ontvangt, dan dien je de bestelling ongebruikt binnen 7 dagen aan Pip te retourneren. Pip betaalt in dat geval de retourkosten. Indien het gaat om een bestelling met een fout (weeffout, verkleuring etc.) dan zal Pip deze vervangen en kosteloos verzenden.

 

Retourneren Homewear en Beachwear

Homewear en Beachwear kun je retourneren onder voorwaarde dat:

- het artikel is verpakt in de originele verpakking (inclusief vloeipapier);

- het artikel ongedragen, niet beschadigd, niet gewijzigd, gewassen of vuil is;

- je je onderkleding aangehouden hebt tijdens het passen vanuit hygienisch oogpunt;

- de hygiënestrip in bikinibroekjes en badpakken niet verwijderd is;

- het prijskaartje nog aangehecht is.

Bij constatering van het niet nakomen van één van deze voorwaarden, zal de retour niet geaccepteerd worden. Per e-mail wordt u op de hoogte gebracht van deze constatering en wordt het artikel teruggezonden.

 

Transportgarantie

Alle zendingen die Pip verstuurd, worden door Pip verzekerd. Als je vóór het openen transportschade aan je pakket constateert, neem dan meteen contact op met Pip via support@pipstudio.com. Constateer je de schade pas wanneer je het pakket hebt geopend, neem dan binnen 7 dagen contact op met Pip. Ongebruikte beschadigde artikelen worden kosteloos door Pip vervangen. Wanneer je pas na 7 dagen contact met ons opneemt over de geleverde beschadigde artikelen, dan kunnen wij deze helaas niet kosteloos vervangen.

 

Leeftijdsgrens

Pip accepteert geen bestellingen van personen onder de 18 jaar zonder toestemming van ouders en/of verzorgers. Toestemming kan gegeven worden bij het afrekenen vanuit de winkelwagen. 

 

Privacy

Wanneer je een bestelling plaatst op pipstudio.com, geef je Pip toestemming om je persoonsgegevens te gebruiken. Jouw gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door Pip worden verkregen en verwerkt. 
Naast het uitvoeren van de overeenkomst wordt hieronder verstaan het realiseren van marketingdoeleinden en het onderhouden van de klantrelatie met jou. De door jou verstrekte persoonsgegevens worden niet aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden. Je hebt te allen tijde recht op inzage en correctie van jouw persoonsgegevens. Conform de Wet Bescherming Persoonsregistratie (WBP) heeft Pip de registratie van persoonsgegevens gemeld bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Je mag elk moment inzage hebben in jouw persoonlijke gegevens, stuur dan een e-mail naar: support@pipstudio.com.

 

Reclame en consumentenbescherming

Mocht je niet tevreden zijn over de producten of diensten van Pip, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht je een klacht hebben over een geleverd artikel, neem dan binnen 14 dagen nadat je het gebrek hebt ontdekt contact op met Pip. 
Pip heeft een interne klachtencommissie die als doel heeft eventuele problemen of klachten altijd in overleg met de klant en op de best mogelijke manier op te lossen. Neem hiervoor contact op via suppoert@pipstudio.com.

 

Betaling

Als je een bestelling plaatst bij Pip, dan kun je het bedrag dat je verschuldigd bent betalen via iDeal, Creditcard (Visa en Mastercard) en Klarna. Pip Studio is niet verantwoordelijk voor de afhandeling door deze paymentproviders, meer in het bijzonder is Pip Studio niet aansprakelijk voor de verwerking van de persoonsgegevens door hen.

Pip behoudt zich het recht voor om een controle uit te voeren bij een aankoop. Op basis van de verkregen informatie kan Pip een alternatieve betaalwijze aanbieden of de bestelling annuleren. Over eventuele beslissingen en conclusies kan niet worden gecorrespondeerd. Alle transacties die via pipstudio.com plaatsvinden, worden - voor jouw veiligheid - gecodeerd.

 

Klarna

Klarna voert voor pipstudio.com het achteraf-betalen-proces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Als je voor de eerste keer betaalt via Klarna, kun je bij Pip betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 150. Ben je al bekend bij Klarna, dan kun je betalen tot een bedrag van € 300. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit.

Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacystatement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kun je uiteraard jouw artikelen betalen met een andere betaalmethode.

Heb je vragen over Klarna, kijk dan op http://www.klarna.com of neem telefonisch contact op via +31 (0)20 8082852 (tussen 08:00 en 17:00, lokaal tarief).

 

Aansprakelijkheid

Pip aanvaardt geen aansprakelijkheid tegenover jou voor enige schade, tenzij haar aansprakelijkheidsverzekering de schade dekt en voor zover de verzekeraar in een voorkomend geval tot uitkering overgaat. Buiten de hierboven bedoelde gevallen is de aansprakelijkheid steeds beperkt tot maximaal het bedrag van de aankoopprijs van het desbetreffende artikel. In geen geval zal de in dit lid bedoelde schadevergoeding meer bedragen dan € 2.500. Pip is nooit aansprakelijk voor gevolgschade.

 

Overmacht

In een situatie van overmacht worden de verplichtingen van Pip opgeschort. Als de periode waarin de overmacht zich voordoet langer is dan twee maanden, hebben zowel jij als Pip het recht de overeenkomst zonder enige verplichting tot het betalen van schadevergoeding te ontbinden. Er is onder andere sprake van overmacht in geval van stakingen, ziekte onder het personeel, storingen in het transport en import-/exportverboden, ongeacht of dit zich voordoet bij Pip of bij de toeleveranciers van Pip.

 

Voorwaarden e-giftcard

Op de e-giftcards van Pip gelden enige voorwaarden:

  • Een e-giftcard uitgegeven door pipstudio.com is uitsluitend inwisselbaar op pipstudio.com.
  • De e-giftcard is 5 jaar geldig na datum van afgifte.
  • De e-giftcard kan niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
  • De e-giftcard (of de restwaarde ervan) is niet inwisselbaar voor geld.
  • De e-giftcard kan niet retour worden genomen.
  • Je kunt maximaal één e-giftcard per bestelling bij Pip verzilveren. Heb je meerdere e-giftcards, stuur dan je codes naar support@pipstudio.com zodat wij één couponcode voor je kunnen maken.
  • De e-giftcard van Pip is te gebruiken voor alle artikelen, dus ook SALE artikelen.
  • De e-giftcard wordt berekend over de gehele winkelwagen inclusief verzendkosten.
  • De e-giftcard kan niet worden gebruikt voor de aankoop voor een andere e-giftcard.
  • Bij aankoop van een e-giftcard geldt een minimale waarde van € 15.
  • Bij besteding van de e-giftcard geldt geen minimale of maximale bestelwaarde. Indien de bestelling een lagere waarde heeft dan de e-giftcard waard is, kan de restwaarde bij een volgende bestelling gebruikt worden. Indien de waarde van   de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte e-giftcard, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden.
  • Bij retournering van de artikelen, wordt de resterende waarde op de (gebruikte) e-giftcard bijgeschreven. Gemaakte verzend- en retourkosten worden niet bijgeschreven.
  • Het is niet toegestaan om e-giftcards (of de werking daarvan) te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder hacking). Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van e-giftcards wordt ontzegd.
  • Pip is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal en/of beschadiging of ongeautoriseerd gebruik van de e-giftcard.
  • Het is niet toegestaan e-giftcards op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

 

Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden aan om de voorwaarden elke keer voor het gebruik van of voor de aankoop van een e-giftcard te raadplegen. Wordt de e-giftcard na ingang van de wijzigingen verzilverd, dan worden daarmee de gewijzigde voorwaarden aanvaardt.

 

Bedrijfsinformatie

Pip Boutique B.V.

Krijn Taconiskade 356

1087 HW Amsterdam

Telefoon: +31 (0)30 2271060 op werkdagen tussen 09:00 en 20:30 


KvK nummer: 63976285

BTW-nummer: NL-805918115B01

Rekeningnummer: NL38ABNA 0456 7616 24 (ABN AMRO) 

Voor betaling vanuit het buitenland / For payment outside of the Netherlands:

IBAN: NL38ABNA0456761624

BIC/SWIFT: ABNANL2A