Continue
Happy products for happy people!

Breng je interieur tot leven met een vloerkleed

Een onmisbare woonaccessoire in elke interieurstijl is het vloerkleed. Een vloerkleed vult een lege ruimte met een gezellige uitstraling. Veelal zie je een vloerkleed bij de bank onder de salontafel. Maar wist je dat een vloerkleed ook een mooie toevoeging is onder je eettafel, je bed of in de hal? Bij Pip Studio maken wij kleine en grote vloerkleden én speciale vloerkleed lopers. Deze laatste om de toch vaak lege gang een sfeervolle uitstraling te geven. Ben je benieuwd welke van onze vloerkleden goed in jouw interieur past? Lees dan verder en ontdek de dessins!

Moon Delight

De vloerkleden met het Moon Delight dessin bestaan uit kleine bloemen die samen een rijk gelaagd motief vormen. Het gebruik van de verschillende kleurtinten binnen een kleurpallet geven de vloerkleden een unieke uitstraling. Het Moon Delight dessin is er in de kleuren roze, khaki, groen en donkerblauw. Van deze laatste drie kleuren zijn ook onze vloerkleed lopers beschikbaar. Ontdek hier snel deze populaire vloerkleedlopers.

Majorelle

Het Majorelle vloerkleed is geïnspireerd op antieke en traditionele vloerkleden uit het Oosten. Kleurige bloemen op een zacht gekleurde ondergrond geven het tapijt een vintage uitstraling. De Majorelle vloerkleden zijn verkrijgbaar in lila, roze, geel en blauw. De kleurrijke kleden geven je interieur een zachte, vrolijke uitstraling.

Melody

Het nieuwe pareltje van de vloerkleden collectie is het Melody vloerkleed. Het vloerkleed heeft een vintage uitstraling en is dankzij de zachte en vrolijke kleuren een verfrissend item in je interieur. Het mooi verdeelde patroon over het gehele vloerkleed maakt dit kleed ook zeker geschikt voor onder je eettafel. Het Melody dessin ontdek je hier.

Jungle Animals 

Toen we het Jungle Animals vloerkleed uitbrachten werd hij al snel een nieuwe favoriet. Het unieke botanische dessin gecombineerd met een blauwgroene ondergrond. Het dessin bestaat uit exotische dieren van aapjes tot vlinders en kleurrijke bloemen. Dit donkerblauwe kleed is eenvoudig met verschillende woonstijlen te combineren. Bekijk deze blikvanger nu.

Good Morning

Ben je op zoek naar een vloerkleed met een elegante uitstraling? Dan past het Good Morning vloerkleed waarschijnlijk goed in jouw interieur. De effen blauwe of khaki kleur gecombineerd met de exotische bloemen maken dit kleed een mooie aanvulling in je woon- of slaapkamer.