Blauw behang

Steek je interieur in een nieuw jasje met het mooie blauwe behang van Pip Studio. De verschillende prints en kleuren zullen je elke dag weer inspireren.

Uniek blauw behang van Pip Studio

Geef je woning meer kleur en sfeer met een mooi en stijlvol blauw behang van Pip Studio. Behang kan veel toevoegen in je woning en zorgt ervoor dat je op jouw manier een unieke sfeer kan creëren in huis. Het blauwe behang van Pip Studio is gemakkelijk op te hangen zonder dat je er een kliederboel van maakt. Wat voor sfeer wil jij creëren in huis?

 

Creëer magische momenten in huis

Met behang kan je verschillende uitstralingen creëren. Ga bijvoorbeeld voor een moderne look of een romantische sfeer in huis. Blauw behang kan je gebruiken in meerdere ruimtes. Geef bijvoorbeeld je keuken een vrolijke look of dat lege stukje muur in de gang. Er zijn zo veel mogelijkheden met blauw behang! Je kan de look afmaken met de andere leuke woonaccessoires van Pip Studio door een kijkje te nemen bij onze unieke vazen of stijlvolle vloerkleden.

 

Verschillende stijlen en prints

Bij Pip Studio vind je blauw behang voor ieder zijn stijl. Ben je bijvoorbeeld fan van bloemen? Dan kan je een kijkje nemen tussen onze Cece Dei Fiori en Good Evening collecties. Wil je toch een wat frissere/moderne uitstraling? Dan zullen de Good Nightingale en Pip Garden collectie goed bij jouw stijl aansluiten. Voor een romantische sfeer kan je gaan voor de Saluti of Origami Tree collectie. Naast dat er veel verschillende stijlen in ons assortiment te vinden zijn, hebben we ook verschillende materialen behang zoals vlies, vinyl en fotobehang.

Tip: hulp nodig bij het behangen? Lees dan ons handige stappenplan.