Khaki Behang

Een mooi behang kan veel toevoegen in je woning. Kies een khaki behang in de woonkamer achter de bank of hang het taupe kleur behang op in de gang.

Het geeft net dat beetje extra sfeer waar je naar opzoek bent. Door taupekleurig of beige behang te gebruiken houd je het rustig maar door de unieke prints van Pip Studio creëer je toch een luxe sfeer in huis.

Laat je betoveren door prachtige dessins

Betoverende prints met een mooi verhaal, dat vind je in de khaki behang collectie van Pip Studio. Breng de lente in huis met het khaki Tokyo Blossom vliesbehang of het khaki spring to life vliesbehang. Ga je liever voor een grafisch, vrolijk behang? Dan past ons khaki Blurred lines behang in jouw straatje. Het khaki blurred lines behang is verkrijgbaar met roze of groene strepen.

Gemakkelijk behangen met Pip Studio

Behangen is altijd een werkje, maar met het behang stappenplan van Pip Studio ben je zo klaar! Ons behang hoeft niet in te weken, geen tijdverlies! Droog vliesbehang is veel gemakkelijker en nauwkeuriger op maat te snijden dan ingeweekt papier. Zo kan je schoon te werk gaan het behang eenvoudig corrigeren en gladstrijken.

Styling tips

Wist je dat behang op veel manieren te gebruiken is? Nou staat het leuk in je woonkamer op die saaie muur of keuken maar kan je het ook gebruiken op een andere manier. Namelijk je kasten een bijzondere look geven. Verrijk je keukenkastjes, dressoir of boekenkast met taupe/khaki behang om jouw eigen unieke sfeer te creëren in huis. Mix met wat leuke woonaccessoires zoals kandelaars, een leuke fruitschaal en een bos bloemen in een mooie vaas om te plaatsen op bijvoorbeeld je dressoir et voilà! Een uniek, speciaal plekje in je huis.