Roze behang

Geef jouw favoriete ruimte een nieuwe uitstraling met het roze behang van Pip Studio. Lees verder om te leren hoe je eenvoudig zelf kan behangen.

Laat je inspireren door magisch roze behang

Mis je nog wat kleur in huis? Dan is roze behang de perfecte oplossing. Geef de muur in je gang of achter het dressoir wat extra liefde door mooi behang te gebruiken. Het is een makkelijke en snelle oplossing om je huis een nieuwe look te geven.

Unieke dessins en vrolijke kleuren

Behangen wordt nog leuker met de magische prints en unieke details die zich bevinden op ons roze behang. Ga voor een tropische sfeer met het roze Palm Scene vliesbehang, een tentoonstelling van rond paraderende paradijsvogels, palmbomen en –bladeren en exotische bloemen. Wil je de lente in huis brengen? Dan hebben we genoeg behang verrijkt met bloemen zoals het roze Floris of Chinese rose behang. Naast felroze kleuren hebben wij ook behang in een mooi roze mauve tint zoals het Tokyo Blossom behang. Bekijk hoe dat eruit ziet.

Makkelijk behangen met roze behang van Pip Studio

Behangen is altijd lastig, knoeien met lijm, alles wordt vies. Maar met het handige behang van Pip Studio houdt dat op, wij verkopen namelijk vliesbehang. Vliesbehang is gemakkelijk te gebruiken aangezien je de rollen niet hoeft te besmeren met lijm, alleen de muur. Speciaal voor jou hebben wij ook een handig behang stappenplan gemaakt zodat alles op rolletjes verloopt.

Nog een beetje aan het twijfelen wat je nou precies wilt? Lees dan onze handige behang tips.